У луцькій сауні дядька застукали зі школярками. Підозрюють насилля

125
13
У луцькій сауні дядька застукали зі школярками. Підозрюють насилля
У Луцьку поліція "застукала" у сауні 26-річного чоловіка, який розважався з чотирма дівчатами, причому троє із них були неповнолітні.

Після опівночі 25 лютого до міськвідділку поліції патрульні привезли чотирьох дівчат – 12, 15, 17 і 18 років, – повідомив власкор "Волинь24".

Як з'ясувалося, вони відпочивали у сауні – тій, що на вулиці Ветеранів біля ресторану "Золотий дракон", – із 26-річним чоловіком.

Одна з них – 17-річна – уже три дні була у розшуку.

Усі затримані - лучани.

Сам чоловік запевняв поліцейських, що відпочивав з 18-річною, а згодом з його дозволу прибули її троє неповнолітніх подруг.

Однак, зі свідчень самих дівчат, чоловік був у сауні саме із 17-річною – тією, яку розшукували.

До того ж, за даними поліції, дві ночі перед тим затриманий винаймав номер у готелі.

Тепер із ним працюватимуть слідчі, оскільки є підозра на статевий зв’язок із неповнолітньою. Крім того, перевірятимуть, чи було утримання неповнолітньої без її згоди.

До речі, поліцію у цьому випадку викликав таксист, який віз дівчат у сауну й випадково почув розмову між ними. Вони обмовилися, що одна зних – у розшуку, що й насторожило водія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли діти ходили у різні гуртки, були зайняті - такого не було! Зараз ті смартфони, соцмережі... діти взагалі без догляду...!!! СРСР вам поганий був? Ну то майте! Такого безладу там не було! Зруйнувати легше за все, а от спробуйте побудувати да ще з такими як "Свобода", УКРОП... Народ без мізків на таке життя і заслуговує :(
Відповісти
Вы правы на 100% !!!
Відповісти
У комуністів сексу не було
Відповісти
Звідки ви тоді взялись такі "розумні"? :)))
Відповісти
комуністи так трахались шо ого-го!!! блядство таке було шо ого-го: гомосексуалізм і педофілія. шо ого-го!!! в 18-38 роках будинків розпусти було більше ніж зараз, вони ж усі були атеїсти, ленін сифіліс де підхопив? радянські офіцери і військові гвалтували як своїх дівчаток 14-16 років так і в німеччині поки конєв не розстріляв для профілактики 40 чоловік військових радянської армії, а берія викрадав малолітніх дівчат просто з вулиць і гвалтував.
Відповісти
В ср*ку те срср! На гуртки ходили, сраку лизали і боялися сказати проти диктатури.
Відповісти
А зараз ходимо, сраку лижемо і маємо право говорити! То є круто)
Відповісти
У гуртках чомусь вчились, а ви зараз повні дегене...ти, без розуму з постійними смартфонами-телефонами біля вуха і не здатні мислити тверезо! Миздобулики - радійте такому життю... :( Шкода просто вас :(
Відповісти
І чому ж цікаво навчили у гуртках - якщо наші батьки - які вийшли із совка - не змогли нічого побудувати після розвалу совка - тільки поспивались, не переживаєте - ми нове покоління яке виросло в ринковому середовищі, ми знаємо як робити гроші і ми збудуємо цю державу наново!!!
Відповісти
Хібащо розвалите наново і збудуєте якусь ще гіршу хрінь!
Відповісти
Сташно подумати,що ви набудуєте.
Відповісти
Пенсіонер, СССР,Перехожий, ви поясніть одне, чому ви сидите в Інтернеті за комп'ютером чи телефоном, а не візьмете свої кам'яні сокири і не підете охотитись на мамонтів? Я народився в ссср і вчився в ссср і що там доброго вчили мені поясніть? Всіх стригли під один хфасон? Ніякого вправо вліво, ніяких ініціатив, ніякого вибору. В 40 роках світ розвивався по одному, вже 60 му по іншому, 80 по третьому, 2000, 2010,2020 і тд. Це життя і в кожного покоління воно проходить по своєму втреба його сприймати гоже, а не скиглити як занудний стариган;(((.
Відповісти
Підтримую . Я також народилася та навчалася в СРСР. І тоді були збоченці. Переважна більшість керівників партійних та комсомольських органів, керінвики підприємств пили та гуляли і витворяли казна-що. Але про це народу не було відомо. Пригадуєте, як зявились "стінки2 в кабінетах начальників. А в тих стінках потайний вхід в відомкремлену кімнатку, в якій начальники розважались.....І якщо молода дівчина . на яку начальник "положил глаз" не погоджувалась з ним спати, то на її майбутньому ставився хрест. Усі знали, яким блядун... був Ферєв Іван Іванович , як жінка його "накрила" на дачі з коханкою та підпалила їх.... Всі в місті про це знали, але ніхто вголос не обговорював.... Хто з жінок погоджувався з Фурєвим займатись сексом, у того на Діброві дачі двоповерхові , а хто відмовив- того партмашина зїдала, і ні дачі, ні посади не світило ... Кривицького жінка походить кілька днів в щубці чи імпортному пальтішку з бази , якою керував Манзелепа (біля автозаводу) чи з міжрайбази і назад відвезуть товар на базу, далі носить жінка нижчого за рангом партійного працівника, а жінці Кривицького привезуть нову шубку чи пальтішко... І так за сезон жінка Кривицького міняла кілька разів одяг.... І ця машина до нині працює.... Ще не так давно, Марія Романюк купила в пятницю два плаття в "Гранді" , в суботу та неділю в них десь погуляла і принесла в понеділок назад в магазин (вимазані в помаду і пудру та з запахом поту), і що Ви думаєте, змушені були прийняти та повернути кошти , бо Романюк був міським горловою і власник магазину добре розуміла, якщо не прийме товар назад, то позбудеться торгового місця....
Відповісти
Шановна , Марії Романюк зараз точно не до плаття!!! Не привели Господь Вам бути на її місці! Не знаючи людину не гадьте на неї
Відповісти
Шановна Лучанко, бідна Марія Романюк хоронила чоловіка за бюджетні кошти, отож не варто обговорювати бідних та нещасних "небожителів". Хоч би за "срібні лелеки" депутати скинулись
Відповісти
Так як народу не було відомо, то Ви звідки знаєте?) А зараз такого нема? Зараз вже активно і хлопчикам! Та що як вас мужик а не баба схиляла на секс, то ще повезло
Відповісти
вже в свій час комунізм будували і ви теж щось збудуєте
Відповісти
Сьогоднішні діти набагато розумніші за нас з вами, і адаптованіші до всесвіту. Що знали ми зі своїми гуртками,? Піонерію з багаттям та комсомол? Де ми бували, якщо в батьків, переважно, була розрахована кожна копійка! Так, у нас були гуртки, але ми варились у власному соку, ніяких виставок, змагань.
Не у часі справа, А у байдужості батьків!!!
Мої діти обоє відвідували гуртки з танців, з дзюдо, син закінчив художню школу 4 роки тому та навчався грати на трубі, дачка закінчила музичну по класу фортепіано, тепер самостійно оволодіває гітару, займається вокалом шостий рік, їздить на конкурси. Діти з танцювальним колективом були декілька раз у Туреччина, у Польщі, в Германії. По вокалу дочка об'їздила на конкурси пів України. При цьому всьому син закінчив школу з відзнакою, зараз навчається в технікумі на відмінно, йде на червоний диплом, дочка трішки гірше, бо не любить хіиію й біологію, відповідно там дев'ятки.
Вони що, не в Україні живуть?
Просто я забула, коли ходила з чоловіком в ресторан чи кафе, коли з подругами сиділа у кав'ярні. Для нас із чоловіком головне - розвиток дітей. А для батьків тих дівчат - життя у власне задоволення
Відповісти
От і видно які "розумні" і "адаптовані" !!! :)))
Відповісти
Приємно читати мудрих людей!
Відповісти
Все то добре! Але й про себе не забувайте! Не впадайте у крайності, бо не завжди діти цінують ті жертви!
Відповісти
Ви себе пошкодуйте,що там доброго було в тому ссср.Що ми бачили,за куском м'яса та масла в чергах вистоювали.Тільки дурень може щкодувати за минулим.Час іде ,життя міняється,та це не значить що всі діти однакові.Таким як ці,ніякі гуртки не допоможуть.І в наш час було таке,тільки про це мало хто знав,це як право замовчувалось
Відповісти
Ви можете легко повернутися в свій сраний срср - за парєбрік. Вам там і місце. У вас всі винні, окрім вас.
Відповісти
Винні лише ви, бо наскакали сьогодення, а ми щось будували, на чому ви зараз живете і лише все руйнуєте! Приклад фактичний наведіть, що ви побудували або ваше покоління, а не лише одні гасла і бла-бла-тополя - це ви тільки і вмієте!
Відповісти
НАбув???? Скільки людей загинуло за що ???? ЗА яку б..дь ДЕМОКРАТІЮ???? ЗА ЯКІ б...дь свободи???
Відповісти
Ви мабуть забули що батьки цих дітей - це якраз оті, які ходили в ті гуртки в СРСР)) і Ви мабуть забули що саме вихідці з совка зараз поспивались і не можуть себе знайти в житті, а будувати за Вас ніхто не буде, ви назвали Свободу, укроп - та вони ж ніколи не були при владі))) - ви ж обираєте олігархів, а вините тих хто хоче побудувати державу, а не бізнес))
Відповісти
В ссср були і геї і педофіли. Вчителі піпежили школярок, особливо в великих містах. Таких як київ арків масква, старші хлопці забирали школярок після уроків не в музей звичайно. В цій ситуації винні тільки батьки. Бо секс цим дітям довподоби, а батьки мали б подбати щоб дитина була занята чимсь іншим в цей непростий період дозрівання
Відповісти
при сeсeсeрі проституток для партійців виховували з дитинства чeрeз комсомол. І доступні вони були тільки старпeрам з ЦК. А зараз любий 26річний молодий чоловік можe так розапжатись. ганьба!
даєш совок взад!
Відповісти
В СРСР про таке просто не говорили. А винуватців не карали, бо переважно це були високопосадовці, а звичайних педофілів по тихому в тюрму. Зайдіть в архів, почитайте скільки їх було, тюрми аж ломилися. От вам і гнійна яма під назвою СРСР.
Відповісти
Гуртки й сьогодні є, навіть безкоштовні. Моя, нпр. ходить. Все від батьків залежить, що вони вкладають в голови дітей! І не потрібно уособлювати, й сьогодні дитину можна зацікавити. Питання - чи батьки цим зацікавлені? На кафе та ресторани у батьків гроші є, А на розвиток дитини - ні. На спілкування з друзями час є, А на душевну розмову з дитиною - навряд. От і маємо - спілкування з дорослим "дядьком" неповнолітніх дівчат.
Відповісти
Тоді було те саме і навіть гірше, тільки про це не говорили, не можна було. Живіть сьогоденням і майбутнім, а не минулим!
Відповісти
Без минулого немає майбутнього, це історія і вона багато чого показує, тільки не у всіх розуму вистачає це все розрізнити і побачити!
Відповісти
Чому ж колишні діти, які колись ходили в гуртки, не цікавляться, де ночують їхні нащадки, і що заважає їм віддати у гуртки своїх дітей? Чи принаймні завантажити вдома якоюсь корисною працею? Чи бодай стежити за тим, чи ночують їхні неповлітні чада вдома?
До слова, гуртки таки є при школах, моя племінниця ходить аж у два - цілком безкоштовно.
Відповісти
СРСР - був лайном, як лайно і закінчив. Скажи мені як ти відносишся до совка і я скажу хто ти
Відповісти
Не придумывайте ерунду. В СССP было то же самое. У меня одноклассницы в 80x бегали к мужику, с которым сами понимаете чем занимались. Длилось это несколько лет. Когда узнали, так его даже не посадили. Сказали изнасилование не было, полового акта тоже, а раздел, полапал, показал, нарушением типа не считается.
Відповісти
Їдь в росію якщо тут щось не подобається
Відповісти
історик
раніше теж таке було, просто про таке не афішували як зараз.
срср убило українців більше чим нацисти
хочеш срср - вали в росісю
Відповісти
За СРСР, за яким ви тпк плачетесь, комсомольські і партійні керівники розважалися в саунах і на дачах так, що теперішнім і не сниться. Але всі боялися і мовчали.
Відповісти
дада, бачимо ми такого, що ходив у гуртки в срср, а зараз тра*ає молоденьких дівчаток) оххх то й виховання круте) кричіть далі про своє срср. ще років 40 як мінімум терпіти таких "зразкових пійонерів"
Відповісти
ЛОХ ЧМО ЕБАНОЕ ЕБЛО ЗАКРОЙ ФАНАТ СССР ИДИ НА ЛЕНИНА ПОДРОЧИ
Відповісти
Везти дітей на адресу сауни серед ночі водія не насторожило і гроші за це отримати... І питання б батькам задавати! Ну, а 26—річний чоловік — не захищаю, але сумніваюся, що він когось до чогось змушував....
Відповісти
Чуєш ти історик - комуняка недобитий ви паскуди знищили мільйонів українців,яке ти маєш право в чомусь звинувачувати про українські організації,смерть комунякам! А з цими малолєтками нехай займаються їхні батьки.
Відповісти
Мова, якщо вам розуму не вистачає відрізнити, не про комуняків, а про те, що були якісь цінності, люди до чогось прагнули і старше покоління і що країною править і ще правити десятками літ буде, вийшли звідти і знають, що і як, а ви лише скакати і все! Зараз теж людей готові мордувати, що по іншому думають, не так як ви, то чим ви відрізняєтесь? Перед тим як щось кричати, волати, писаті - сіру річовину вмикайте, якщо вона у вас є :)
Відповісти
Назвіть тих "старших", хто знає як країною правите?? Арифметика - зараз вони досить молоді і при владі. А, чи може Ви про Звягільського покійного, при якому шахтарі мерли як мухи, бо він клав на безпеку праці, чи на симоненка, який тааааак активно назахищав дітей війни, що не допомагає навіть вибити їм допомогу, чи може германиха, яка також була при комсомолі, а зараз із заткнутим язиком шукає тепле місце. Цінності - мою маму при довбаному сесесері зняли з черги з двома малолітніми дітьми, бо пропхали доцю тодішнього крутелика. А я в 9 років по чергах з мамаою за морозивом (це при сесесері). І ще одне. Ви по селах багато гуртків бачили? У вас не розум, а обмежений кругозір, якому гурток по випилювання і шиттюзастлав сучасний світ
Відповісти
Все до чого прагнули в СРСР, тепер вилазить боком.... Сьогодні ми пожинаємо плоди СРСР, бо ж при владі ті самі комуняки. а мішки з грошима у їхніх діток .... Романюка дітки своїм розумом заробили капітал, чи живуть на вкрадене Ромнаюком з бюджету бержави та міста.... До останнього дня крав.... По проспекту волі плитку в мороз поклав....ЩЗо з неї тепер??? Скільки мільйонів на цій плитці поклав на рахунки синам.... Ромнаюка ж Ви в СРСР виростили і навчили крастим.... А Гунчие -- не з СРСР вилупився..... А Цибульський ...., а пройдіться по держустановах - чи не сини і дочки комуняк "рулять"..... Ви кажете, що зараз теж людей готові мордувати.... Звичайно, бо в прокуратурі дітки комуняк, в ОДА дітки комуняк... Їхні батьки мордували за правду і вони готові мордувати.... Кому належить бізнес в місті - Романюкам, Кривицьким , Сухомлинам, родичам Гіля, ..... А хто їхні батьки та діди - секретарі обкомів, парткомів ,прокурори .... Як там у комуняк : "Призрак бродит по Европе, призрак коммунизма"..Ото і бродить він по нині, і будуть мордувати людей допоки цей призрак комунізму буде бродити по Європі...
Відповісти
Те що зараз ваші Свободи, УКРОПи, БЮТи ... творять - ще мільйонам українців відхаркуватись буде!!! Час все покаже...
Відповісти
ви для початку подивіться хто при владі - а тоді пишить назви організацій і партій
Відповісти
))) таксист з вашої логіки поганий, а 26 річний хароший. Перевозити дітей не заборонено. Йому і так подяка за те що повідомив поліцію
Відповісти
І "жертви" якісь такі радісні..
Відповісти
бо вони ще дурні і несображають.
Відповісти
А мо не такі вони вже й жертви?
Відповісти
Мама з татом сплять спокійно собі поки їхні малі діти дома не ночують?
Відповісти
Мама така сама, повірте знаю особисто, сім'я
Вільковськіх дуже славиться аморальною поведінкою.
Відповісти
Таксист молодець що повідомив поліцію... 12 років просто жах, куди батьки дивляться
Відповісти
Судячи з фото, то "школярки" повністю задоволені і нічого проти не мають. Нормальні діти в цей час вдома сплять
Фу! Гидота! Куди двляться батьки? Хоча певно батьки там такі ж самі, тому не дивно:( образливо за те, куди котиться цей світ
Відповісти
Вони неповнолітні, тому не віповідають за свої дії. Педофілу треба дати стільки років тюрми ,скіцльки мають ці діти.
Відповісти
Не відповідають? Не відповідають тоді, коли силою затащили, а тут по обличчях видно,що за руку їх ніхто не вів. Ім не по 5 рочків, коли дитя не розуміє куди йде і за ким. Чомусь я у свої 16 чи 17 та і зараз на пропозицію незнайомця "піти в сауну".
Відповісти
Навіть ,якщо за руку не тягнув. Це є педофілія. Діти не відповідають за свої вчинки. Педофілів потрібно судити ,садити і таврувати на все життя, щоб сусіди знали яка мерзота живе біля них.
Відповісти
Про педофілів - окрема розмова! Судити довічно і не відпускати скотів
Відповісти
Це і є педофіл!!!
Відповісти
Ну який це педофіл? Їй 17!! 17! це не 12. моя тітка в СРСР у 16 вже родила, в тоді це була норма. Так формально вона не повнолітня, але ноги розстявляти вона вже готова! Це було її бажання, ви подивіться на фото, та вони аж пищать від радості!
Відповісти
Педофіл - це коли хлопчиків, васілій
Відповісти
Тепер я зрозумів чому більшість людей прирівнюють гомосексуалістів до педофілів, бо у нас 90% необізнаних "васіліїв"... Під педофілією мається статевий потяг до дітей. А якщо вірити вашій логіці як мають називатися люди яким подобаються маленькі дівчата?!
Відповісти
В такому віці вони вже прекрасно відповідають за свої вчинки!!!
Відповісти
Потерпілим виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка не досягла 16-річного віку. Для кваліфікації діяння за ст. 156 не має значення, чи досягла потерпіла особа статевої зрілості, хто був ініціатором вчинення розпусних дій, а також характеристика потерпілої особи (попереднє ведення статевого життя, наявність сексуального досвіду тощо).
Відповісти
Усі сауни є притонами це усім відомо. Як і усі знають ігорні клуби у місті. Це також знають прокурори, судді. поліцаї...
Це тільки не знають целки у вишиванках з Союзу українок.
Відповісти
А чому не притягнутий до відповідальності працівник сауни,батьки,які не знають де знаходиться їхня 12літня донечка.чи продавати цигарки і спиртне дітям неможна а в сауну пускати-хай.
Відповісти
Цього мудака потрібно судити за педофілію, а 18 подружку судити за звідництво та проституцію. І не важно,чи вони самі пішли ,чи ні, вони НЕПОВНОЛІТНІ
Відповісти
Так а хіба зараз гуртків немає? І зараз туди вони не можуть ходити? На стільки смішно читати коментарі "дорослих людей". На щастя - не жила при СРСР, але чула багато історій від старших людей, як їсти не було що, зарплати не платили і люди пропадали, в багажниках вивозили...да, була краще, звісно! Іронія в тому, що якраз таки насамперед винні батьки, які й виросли ще під час СРСР, і що ж їх там навчили? Як не контролювати своїх дітей і виховувати так аби вони по саунах їздили з дядьками. А про те, що наше покоління нічого не "збудувало"...Шановний, так а що ж зробили Ви? Можливо, для початку потрібно подивитись на свої досягнення і внесок?! Ніколи не пізно, якщо щось не подобається - змінити можна, вихід завжди є! Нажаль, в цьому вся біда, що більшість старших людей України звикли лише жалітися, нити і звинувачувати всіх, крім себе.
Відповісти
Тут вина педофіла, а не батьків. Батьки будуть відповідати за недоргляд, а не за розпусні дії Не можна зрівнювати вину батьків з виною ЗЛОЧИНЦЯ,
Відповісти
І не дай Бог жити, а тому вумнику - нехай в КНДР, там гуртки і розстріли
Відповісти
Ну так-так... подивіться що з Україною зробили!!!
Відповісти
Не жили - ну то й не трандіть чого не бачили! Радуйтесь сьогоденню! :))))))))
Відповісти
що дура? де при СССР зарплати не платили? зарплату платили, житло давали, робота була для всіх, навчання і медицина безкоштовна, а вчителі в школі вчили дітей і займались з ними в гуртках, секціях, факультативах ,а не дерли тільки гроші на дурнуваті евроремонти в класах, плазмові телевізори і іншу херню, а діти тим часом лазять як безпритульні. Дофіга зараз гуртків безкоштовних в школах?, чи може тематичні вечори-ранки постійно відбуваються, де діти брали участь у виставах, концертах, а потім були дискотеки в актових залах, але під наглядом і відповідальністю вчителів, а до того всі разом складали сценарій ,були репетиції, отже були зайняті? І в багажниках людей вивозять при нашому чудовому часі, а не за часів СССР. І хто працював, то й голодним не сидів, і зарплати вистачало на все, а не так як зараз.
Відповісти
Закрийте повністю обличчя дітей!
Відповісти
А для чого? Хай чоловіки запам'ятають, що з цими ні-ні, а то аяяй.
Відповісти
дівчаток на шнурку не тягли, питання до батьків, власне батьківі треба судити та затягати по всяким службам.
а хлопаку навіть шкода.
Відповісти
Я знаю ці сім" ї там і мами такі,це непотрібні малі проститутки вони з чоловіками по Київу усюди злодійки,Каріна 18 років повія ще та з циганами по пляжах по палатках,люди кого ви шкодуєте схаменітся,тут шкода лише хлопця,вони йому вчудили,а самі по@ уй,це є непотріби з цукрового заводу знаменита сім' я ВІЛЬКОВСЬКИ
Відповісти
смартфони тут ні дочого, ми не в змозі зупинити технічний прогрес , з кожним роком він стає потужнішим і нікуди від нього не дінешся, знаю цього року здаеться Данія почала вилучати готівку та перейшла на безготівковий та електронний розрахунок, згодом це чекає всю планету, а згодом і тотальна чіпізація людей, це й план описаний в Біблії, і являє собою задум сатани по зведенню людей, єдиний хто тут винуватий це батьки що не навачили дітей щонеділі ходити до церкви, не навчили скромності, цнотливості , тому моя вам порада змалку щонеділі йдіть з дітьми до церкви, щоб не було таких наслідків
Відповісти
Тут ви вірно підмітили - це як граната у руці у мавпи, так само і смартфон у руці неосвічених, головно він в мене є, понти, а решта... наслідки у статті!!!
Відповісти
Чудік, церква не панацея, почав за прогрес, закінчив забобонами)
Відповісти
Вас що жаба душить? Візьміть телефон і собі таке влаштуйте та не седіть на порно сайтах
Відповісти
Ти що обкурилася,чи одна з них ?
Відповісти
Актуальна стаття про наше тяжке сьогодення. Стільки коментів давно не було.
Відповісти
Такі пости це психотропна зброя на подавлення природних інстинтів суспільства на зменшення населення нації за рахунок агресії психопатичних осіб які і збурливо реагують на такі дописи. Тобто в класиці психіатрії психопата можна пізнати за словами "я б всіх педофілів кастрував чи б вбивав" .
Відповісти
Лікуйся гароня! :)))
Відповісти
Пробачте при чому тут ссср??? Виховання дітей-це 100% відповідальність батьків. Батьки дибіли з ссср, тому і діти дибіли....ще не менші дибіли власники таких саун((( цей бардель вже давно треба було закрити....відомий на весь луцьк!!! Думаю,що в таксиста діти в дома виконують дом.завдання...тому що йому не всерівно майбутнє дитини!
Відповісти
В них на обличчI написано, що вони малолiтнi повii'...
Відповісти
дивись шоб на твоїх дітях не було таке написане.
Відповісти
Не хвилюйся не буде, бо не планую iх мати. А навiть якщо будуть, то я забезпечу iм нормальне дитинство. По них же видно, що вони з "дуже забезпеченоi" сiмI в якiй дуже переймаються за дiтей
Відповісти
Бля.... Скільки писак-патріотів? Оце ви і вмієте. Простий діагноз - збоченці.
Відповісти
26 літнього "мена" в курятник на зону !!
Відповісти
ПО ПОВОДУ СССР - Я СОГЛАСНА С ВАМИ ...НО У НАС ВЕДЬ НЕ БЫЛО И БАРОВ НА КАЖДОМ УГЛУ, И НОЧНЫХ КЛУБОВ...КАКИЕ НОЧНЫЕ, А ? ЛЮДИ НОЧЬЮ СПАЛИ, ОТДЫХАЯ ОТ РАБОТЫ...И ВСЕВОЗМОЖНЫЕ КРУЖКИ, СПОРТ. СЕКЦИИ - ВСЁ БЫЛО БЕСПЛАТНО !!! А НАРКОМАНЫ, РЕБЯТА ?????!!!! ИХ И БЫЛО ТО НА ВЕСЬ ГОРОД 2-3 ЧЕЛОВЕКА И ИХ В ЛИЦО АБСОЛЮТНО ВСЕ ЗНАЛИ... А НАШИ МАЛЬЧИШКИ ДРАЛИСЬ НА ТАНЦАХ ТОЛЬКО ДО ПЕРВОЙ КРОВИ - ЭТО БЫЛ ЗАКОН УЛИЦ ...А СЕЙЧАС ???? - СЕЙЧАС ДОБИВАЮТ НА СМЕРТЬ.....ГОСПОДИ, НЕУЖЕЛИ ЭТО ВСЁ БЫЛО СО МНОЙ ?! И Я ЖИЛА В ГОСУДАРСТВЕ, КОТОРОЕ БОРОЛОСЬ ЗА КАЖДОГО ГРАЖДАНИНА НЕЗАВИСИМО ОТ ЕГО СТАСУСА......
Відповісти
Якби не жила при СССРі, то, може, вам і повірила б... Особливо насмішили про "боролось за каждого гражданина". Згадалося, як мою подружку зацькували за те, що посміла сказати комсоргові підприємства, що першотравневі демонстрації - це нікому не потрібна показуха. Зробили з неї ледь не ворога народу.
Відповісти
Ви стовідсотково праві. Я приїхала на роботу за направленням з Тернополя в 1979 році. І зголом, почали в Побуткомбінатах золоті хрестики робити. І я собі замовила такий хрестик. Партогрг як побачив, мало з роботи не "полетіла" ( на той час працювала головним бухгалтером) . А через якийсь десяток років дивлюсь, наш парторг в соборі паску освячує.... А ще один випадок, я як головний бухгалтер відмовилась виконувати вказівку начальника щодо списання будівельних матеріалів і написала доповідну у вищестоящому керівництву (наїван думала, що там розберуться) , то він як скажений кричав : "Я комуніст, ти що проти Советсокй власті".... Добре, що я була на той час вагітна і піщла через місяць в дикрет (1987 рік), а то ю посадили скоти .... Мене теж насмішило, що "ГОСУЛАРСТВО БОРОЛОСЬ ЗА КАЖДОГО ГРАЖДАНИНА".
Відповісти
Після опівночі??? І батьки не шукали???? Просто нема слів!
Відповісти
Таксист зробив хороше діло а журналісти здали його з патрохами.
Відповісти
26 років якій він "Дядько",а на що дивляться батьки чи вони алкашня і їм всерівно де їхні діти
Відповісти
Цікаво, а якій з них 17 а якій 18? Вони всі виглядають на 12-13, крім однієї найбільш довольної. А якщо серйозно, видно однозначно, що неблагополучні діти і для них це чергова пригода. На гуртки тепер дійсно ходять одиниці, а читають літературу ( художню і т.п) взагалі ще менше і не обов'язково бути з неблагополучної сім'ї. А от що в голові в того 26 річного космоса? Про що він може спілкуватися з 12 річною? До речі в них зранку лиця на фото були відкриті, це просто ... Якби був розумний, то нагнав би хоть тих малих пеньками додому.
Відповісти
Водію респект за небайдужість!
Відповісти
А у мене виникла аналогія зі схемою розводу де зпочатку у сауні "відпочиває" повнолітня потім приїздять подружки яким далеко до 18-ти. А далі старша фоткає лоха з 15-річною сцикухою в обнімку. І усьо. Або бабло або фотка з заявою і свідками в поліцію.
Тільки тут таксист все наламав по ходу.
Відповісти
Бідний дядько. Якби не допомога поліції, тяжко б йому було з чотирма насильницями.
Відповісти
А про синього кита забули написати. Він там в сауні плавав і давав завдання кому що робити.
Відповісти
Не ваше діло, завідуйте молчя. Моя шмонька-що хочу, те і роблю. Зачесалася_поїхала в сауну
Відповісти
Андрюха - геніально. Мамаши, тупі істерички, що не займаються дітьми, а тільки фекалії в коментах кладуть, їм і СРСР і свобода і всі навколо винні, а самі ж то святі!)))
Відповісти
малолітні курви
Відповісти
старолітній пєдофіл.
Відповісти
Соромлюсь запитати: на фоні державного прапора в позі президента це і є той д.......л?
Відповісти
Я не пойму. Ладно там 17ю притянут, а остальная малышня в сауну приехала книжки читать или погреться???? Судите того пацана по полной...
Відповісти
мені пацана жалко - який він там педофіл? ви че?
такі в сауні НЕ "працюють"
я теж в свій час любив з малолетками позавісати.
просто напевне випив, девка визвала подруг і тут оп
Відповісти
Стаття про одне а ви про Ссср))) ви зверніть увагу на дівчат, на обличчі а ні краплі сорому! Більш ніж упевнена що це діти з не дуже благополучних сімей! І усе залежить від виховання батьків!!! Себе уявила і згадала в 14-15 років.... яка сауна, який мужик.... ви про що.... ні за які пряники не пішла би ні тоді ні зараз!!! Навіщо розводити демагогію! Ви погляньте фото 15х дівчат в соц мережах... і зробіть висновки! Батьки бачать і не приймають міри, то що ви хочете захистити і кого моралі навчити!!! Мужик є мужик, в даному випадку збочення! Але впевнена що силою дівчат він не тримав! Екстриму діткам захотілось!!! Батьки за що дбають те і мають!!!!
Відповісти
Тут так почитати, то чуть не Путін винен! Заспокойтеся вже! Подивіться на тих дітей які в 13,14,15 вже у роддомах. Чого про це мовчите? Забиті відділення малолітками. І батьків тут вина лиш у тому, що не лупили по сраці. Чи може цей хлоп погрожував, вбити хотів? Хтось помітив посмішки цих курв малих? Знайшли вже жертву на наживу .
Відповісти
Нічого тому педофілу не буде, як і не буде ніякого слідства. Гроші вже в потрібноі людини в кишені, а "педофіл" з 17-ти річною продовжують своі справи попиваючи спиртне... Така в нас краіна, така в нас влада...
Інфа 100% точна, скажім з перших джерел
Відповісти
У нас на Вересневому сім'я Вільковськіх дуже славна, немає нічого дивного в тому що Віка опинилась у сауні, там ціла сім'я не путьова , постійний алкоголь, мужикі, скандали , у них це в усіх слабкість на передок, вони ніхто не вартий доброго слова, хай воші повиводять.
Відповісти
Та ходили по саунах в 16 років і тоді. По дискотеках теж. Просто не було фб і ніхто про це не писав
Відповісти
А я рахую що в усьому винні батьки.
Значить всій час не приділяли уваги, не говорилише на потрібні теми. Не цікавилися життям і інтересами своєї дитини. Дітям яким бракувало уваги батьків і їх порад. Знаходять їх в соцсетях, на вулиці і.т.д.
Відповісти
Я за цю сауну чула не раз, але щоб неповнолітні....
Відповісти

Сесть хотел жираф за стол. this

Важное достоинство технологии фотоомоложение – не травматичность и неинвазивность процедуры: фотоомоложение не повреждает кожу, а воздействие высокоинтенсивного источника света,....
гормон роста курс для ребенка- b-a-d.ru/rejuvenation/mrthods.html
Відповісти
Видаліть цю новину нарешті, таких купа завжди і всюди було і буде. Батьків бити треба, діти не так просто пішли
Відповісти
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/2Ko3ev0
Відповісти
Не смішіть мої вонючі носки. Знайшли злочинця вашу мать.
Відповісти
почему я не могу пользоваться своим компьютором
Відповісти
я користувач
Відповісти
почему я не могу пользоваться своим компьютором zlobar100@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні