--> Мешканці селища Колки проти скорочення ліжко-місць у лікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканці селища Колки проти скорочення ліжко-місць у лікарні

1
1
Мешканці селища Колки проти скорочення ліжко-місць у лікарні
Нардеп Ірина Констанкевич звернулася до Гройсмана та Супрун з проханням зупинити скорочення ліжко-місць у колківській лікарні.

Уже тривалий час жителі селища Колки на Маневиччині намагаються зберегти місцеву лікарню. Однак громаду не чують, що створює соціальну напругу в регіоні.

Представники уряду мають не допустити скорочення ліжко-місць у лікарні селища, вважає народний депутат від 23 округу Ірина Констанкевич. Із відповідним запитом вона звернулася до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та міністра охорони здоров’я Уляни Супрун з трибуни Верховної Ради.

«Колківську лікарню, яка обслуговує 22 тисячі мешканців, з них 5 тисяч дітей, наразі вже скоротили із 120 ліжок до 42, не дочекавшись утворення госпітальних округів і об’єднаної територіальної громади (ОТГ)», – йдеться у депутатському запиті.

24 лютого під час сесії ВРУ обраниця від УКРОПу також звернулася до урядовців з проханням врегулювати питання щодо підвищення посадових окладів та ставок заробітної платні педагогічним працівникам Державного професійно-технічного навчального закладу «Камінь-Каширське ВПУ».

Як підкреслила політик, чинна постанова Кабінету Міністрів «Про внесення зміни у додаток 2 Постанови КМУ від 30 серпня 2002 р.» передбачає різні терміни підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам. Таким чином освітяни опиняться в різних умовах оплати праці, коли оклади підвищуватимуться нерівномірно і неодночасно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нові-старі правителі все роблять щоб ми виздихали.. ви це не бачите??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні