У Рівному за безцінь продають наркотик, від якого гниє губа

1
7
У Рівному за безцінь продають наркотик, від якого гниє губа
У Рівному масово розповсюджують наркотичну речовину під назвою «Насвай».

Про це інформує кореспондент інтернет-порталу "ЧаРівне.інфо" з посиланням на начальника патрульної поліції м.Рівне Сергія Мерчука.

Він розповідає, що наркотик досить швидко поширюється містом і його можна придбати практично за безцінь, що й приваблює до себе підлітків: "В нашому місті з’явилася досить велика, глобальна проблема, це проблема легкого наркотику "Насвай", який досить активно продається. Визначено два місця, де продаються ці наркотики по 25 гривень за пакетик. Вживають "Насвай" спортсмени, підлітки, кладучи його під язик. Внаслідок цього люди втрачають на певний час розумові здібності, вони стають неврівноважені і найголовніше – гниє нижня губа".

Поліція міста Рівного закликає батьків неповнолітніх бути пильними, адже на рахунку життя їх дітей.

Зазначимо, що ця речовина складається з маленьких зелених кульок, має неприємний запах й смак. Основним компонентом "Насваю" є тютюн, також до складу входить гашене вапно та курячий послід або ж верблюжий кізяк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фууу.. який жах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні