Луцька модель знялася для колекції Леді Гаги

2
3
Луцька модель знялася для колекції Леді Гаги
Одна із найвідоміших та найепатажніших зірок світового шоу-бізу – американська співачка Леді Гага зняла презентаційні фото для колекції своїх футболок в Україні.

У зйомках взяли участь луцький фотограф Роман Новен та модель із луцького агентства «MZM Models» Анастасія Корендюгіна (Стейсі).

Зйомки, які відбувалися в Івано-Франківську, Леді Гага довірила українській команді. «Ми відчували, що українські пейзажі будуть ідеально підходити для лукбука (серія оригінальних фото, що презентують дизайнерський одяг, – ред.). Так як вони – щоразу різні, іноді – сирі і брудні, але водночас – повні гармонії, сильні, інтенсивні. Нам подобається комбінувати речі, які, здається, ніколи не повинні бути разом», – прокоментувала для vogue.com участь у проекті Тетяна Щеглова, яка разом із Романом Новеном працює у дуеті фотографів під творчим псевдо Synchrodogs.

У лукбуці представлені футболки з колекції Леді Гаги, вартість яких – 40-60 доларів. Для зйомки футболки поєднали з одягом українських брендів: Zirochka Ukraine, Paskal, Yana Chervinska, Yulia Yefimchuk+, Masha Reva, Crystal Tania, Anton Belinsky та Drag and Drop.

Теги: моделі, одяг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
боже, ну й х*та. ще один наглядний приклад, що непоєднуване не можна бл*ть поєднувати
Відповісти
Кошмар. Але на кожен товар є свій покупець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні