--> Обшуків у поліції не було, – Петро Шпига | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обшуків у поліції не було, – Петро Шпига

2
0
Обшуків у поліції не було, – Петро Шпига
Керівник волинської поліції Петро Шпига спростував інформацію про те, що в понеділок, 20 лютого, в управлінні був обшук.

Присутність колег із Києва правоохоронець у коментарі виданню «Волинь24» пояснив спільною роботою над розслідуванням.

«Ніяких обшуків в будівлі ГУНП не було. Ми проводимо оперативну роботу спільно з департаментом карного розшуку і внутрішньою безпекою. У рамках кримінального провадження доставлялися люди, які проводили слідчі дії. Обшуки проводилися на місцях проживання підозрюваних», – розповів Петро Шпига.

За його словами, інформація про те, що у будівлі волинської поліції перебували працівники Генеральної прокуратури – теж не відповідає дійсності.

Стосовно кейсу, який, як повідомляли журналісти, нібито виносили опечатаним з приміщення поліції, Шпига наголосив, що насправді його вносили в будівлю.

Як писали ЗМІ, обшуки пов’язані з викриттям злочинної групи, яка щомісяця реєструвала від 100 до 150 крадених авто на території 11 областей України. Підпільні майстерні виготовляли підроблені документи на викрадені автомобілі, номерні знаки, «перебивали» номери на агрегатах авто, виготовляли технічні паспорти.

Із власних джерел виданню «Волинь24» стало відомо, що автомобіль з озброєними правоохоронцями днем раніше бачили у дворі багатоповерхівки на вул. Чернишевського. У цьому будинку мешкає один із посадовців Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області. До слова, саме йому минулого року спалили автомобіль «BMW Х5», зареєстрований на його матір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А варто вже було б. Тільки не в службовому приміщенні, а за місцем проживання. та особливо розваг "правоохоронців"
Відповісти
Краще б обшукали майно Шпиги, багато б цікавого знайшли б....садити його вже давно потрібно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні