--> Рівнянка зарізала чоловіка і втекла за кордон до коханця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівнянка зарізала чоловіка і втекла за кордон до коханця

0
14
Рівнянка зарізала чоловіка і втекла за кордон до коханця
Власник закладу, відомий у Рівному перукар-стиліст Сергій «Серж» Літвінов був зарізаний 8 лютого власною дружиною, яка після цього забрала усі заощадження вбитого і вилетіла до Єгипту.

Тіло зарізаного «Сержа» дбайливо зберігала у шафі його рідна теща, - пише Рівне Вечірнє.

Про те, що збиралася робити із трупом зятя, вона тепер розповідатиме слідчим.

37-річний Сергій Літвінов зник 8 лютого. Наступного дня близько 18-ї години його товариш Олександр заявив про зникнення в поліцію та повідомив, що Сергій може бути в квартирі, яку орендує для дружини та двох малих дітей, з якими вже не живе. Разом із поліцейським він пішов до цієї квартири, що в чотириповерхівці на вулиці Пластовій, 25. Двері відчинила 41-річна мати Тетяни. Сказала, що де зять — вона гадки не має. А донька зателефонувала їй напередодні та попросила доглянути за онуками, бо вона терміново їде на відпочинок. Ось вона й приїхала глядіти онуків.

Окрім жінки й двох малих дітей, в квартирі нікого не було.

Поліцейський вирішив оглянути помешкання і незабаром побачили, що з-під нижньої полиці вбудованої шафи стирчить нога… Тож невдовзі у квартирі вже працювала слідчо-оперативна група.

Тіло Сергія Літвінова було замотане у пакети для сміття та прикрите зверху ковдрою й дитячим візком. Під час огляду загиблого експерти виявили чотири проникаючі ножові поранення: два — у живіт, одне — у грудну клітку під серцем та ще одне — у бік. Почали опитувати сусідів, і з'ясувалось, що деякі з них чули напередодні з квартири крики, але не надали їм значення, оскільки подружжя, яке там мешкало, сварилось часто. Зокрема, одна сусідка чула чоловічий крик «Рятуйте! Вбивають!» і навіть підійшла до квартири та постукала в двері. Але там все затихло, їй ніхто не відчинив, отож подумала, що «вгамувались».

Відкривши кримінальне провадження за фактом умисного вбивства Сергія Літвінова, слідчі одразу запідозрили, що зарізала його власна дружина. З 23-річною Тетяною він не жив вже вісім місяців, але офіційно з нею не розлучився, продовжуючи утримувати її та дітей, а також платив за оренду квартири.


Небезпідставність підозри підтвердило те, що трирічний син Літвінових розповів, що бачив, як «мама била тата», а також свідчення перукарок про те, що Тетяна Літвінова забрала із перукарні усі заощадження чоловіка. Сталося це за годину після вбивства Сергія — 8 лютого близько 11-ї ранку. Тетяна прийшла у салон «Серж» і попросила перукарок вийти, бо їй, мовляв, треба приміряти щойно куплені штани. Коли усі вийшли, Тетяна відчинила сейф ключами, які витягла з кишені вбитого, та забрала звідти приблизно 25-30 тисяч доларів, які Сергій збирав, щоб купити мікроавтобус.

"У тому, що вбивство рівненського перукаря скоїла його дружина, чи то колишня дружина, оскільки справа про розлучення була в суді, вже немає практично жодних сумнівів. Про причини поки сказати важко, однак слідству вже відомо вже досить багато. За два тижні до вбивства дружина Сергія через одну з київських туристичних фірм забронювала тур на 7 днів до Шарм-ель-Шейху. 9 лютого в 00.40 вона пройшла контроль в аеропорту «Бориспіль» і вилетіла до Єгипту. Однак прилетівши в Шарм-Ель-Шейх, не з'явилась в заброньований для неї номер в готелі, а одразу виїхала до Каїру до свого бойфренда, з яким познайомилась у грудні, коли на 10 днів приїжджала на єгипетський курорт зі своєю подругою з Рівного", - коментує заступник начальника ГУНП в Рівненській області, начальник кримінальної поліції Сергій Волков.

Те, що підозрювана буде затримана й доставлена в Україну — питання часу.

"З Єгиптом у нас ще 2005 року підписана угода про міжнародну правову взаємодопомогу, яка дозволяє витребувати злочинців. Однак спершу ми маємо завершити слідство і оголосити підозру у нас. А потім на підставі цієї підозри оголосити Тетяну Літвінову в міжнародний розшук через Інтерпол. І вже потім просити в Єгипту її нам видати. А на це щонайменше знадобиться до двох місяців", - каже правоохоронець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні