Це тільки збоку виглядає, що мер – крутий чувак, – Тарас Яковлев про участь у виборах

8
2
Це тільки збоку виглядає, що мер – крутий чувак, – Тарас Яковлев про участь у виборах
Посада міського голови – це титанічна робота і відповідальність, яка, у тому числі, скоротила життя луцького мера Миколи Романюка.

У цьому переконаний перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, озвучивши таку думку під час ефіру «Протилежного погляду».

«Я більше, як інші, знаю іншу сторону медалі. Це – не дуже круто бути міським головою. Це тільки так збоку виглядає, що це – крутий чувак, який має купу повноважень, і всі йому заздрять. Насправді, це – титанічна праця, величезні нерви, які в тому числі «допомогли» Миколі Романюку швидше піти на той світ. Це – недоспані ночі, переживання що, сьогодні відключать газ, а завтра – гарячу воду…» – поділився спостереженнями заммера.

Тим не менше, зауважив, що це не означає його відмову від участі у виборах наступного міського голови. «Треба дуже добре подумати», – уточнив Яковлев.

На його думку, у виборчій гонці змагатиметься близько десяти кандидатів.

Найсильнішими кандидатами Яковлев називає висуванців «УКРОПу» та «Солідарності».

«Достатньо сильною, ключовою фігурою буде представлена партія «УКРОП». Мені важко сказати, хто це буде, це вже питання – не моє. Але однозначно, що буде кандидат від цієї політичної сили, і однозначно, що він буде одним із лідерів», – зауважив посадовець.

«Надіюсь, що команда «Солідарності», команда міського голови Миколи Романюка буде представлена одним кандидатом, який теж буде мати величезні шанси на перемогу», – вважає Якрвлев.

Серед конкретних прізвищ зауважив лише одне – луцького депутата від «Народного контролю» Павла Данильчука, назвавши теж сильним кандидатом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тарас на тебе вже давно є компромат..., лежить чекає..., гівном вимажеш не тільки себе...., але і покійного Романюка...
Відповісти
був дитиною, дитиною залишився.
Відповісти
Переможе той,який несподіваний,але заявить про себе,як розумний інтелектуал,з творчим підходм до роботи з лучанами.
Відповісти
Яковлєв - наївний "чувак" (мушу вжити його маргінальний термін). "Укроп" буде представлений не сильною фігурою чи особистістю, а великими грішми, які робитимуть свою чорну справу. На лаві запасних в "Укропа" відсутні особистості. Де панівне положення займає зелене бабло, там вони зайві. Там "підбір" кадрів за дещо іншим принципом. В руках "укропу", (як показали минулі вибори мера міста), такі інструменти: бруд, брехня, примітивні "технології" ЗМІ, "дискваліфікація" опонента, шантаж, залякування, підкуп, і інше. Щоб не бути голослівним, відкрийте архів деяких так званих медіа минулих виборів хоч би за вересень і жовтень. Ви побачите, як газету можна перетворити в нужник заради просування на посаду голови міста самозакоханого, неголеного нарциса, який возить свою дупу на автомобілі вартістю 2 млн. грн., але мешкає на найманій квартирі і зовні нагадує скомороха боярського двору. Щодо підкупу, шантажу і залякування, то тут можна буде розповісти, як посланець від головного обласного «патріота» укропу приходив напередодні виборів до вже покійного мера і що обіцяв за відмову від балотування. А якщо ні, то теж "обіцяв"... Гнилий укроп перетворить Волинь в семибоярщину - символ зради, уособлення групи багатіїв і політичних пігмеїв, які будуть торгувати не лише бурштином, а в цілому національними інтересами України.
Відповісти
Правду кажете! Але наш народ сліпий. Вкотре проголосує за укроп, щоб потім скаржитись на своє погане життя.
Відповісти
Мэр потрібен такий щоб від нього у дріж кідало усіх і підлеглих і тих хто з протянутою рукою . А на сесії міськради у його присутності щоб була кладбищенська тиша... І уселяко мурло знало своє місце.
Відповісти
Щиро надіюсь.що за Яковлєва не проголосують!
Відповісти
Яковлев! Люди памятають скільки ти та Сиротинська залили сала під шкуру жителям м. Луцька, присядь та досиди скільки тобі там лишилось,а враховуючи твої знання які ти здобув у школі та у виші -неможна довірити навіть колгоспу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні