У більшості наших членів є травматична зброя, – речник луцької «Варти порядку» про нічного дебошира

14
1
У більшості наших членів є травматична зброя, – речник луцької «Варти порядку» про нічного дебошира
У луцькій «Варті порядку» – понад дві тисячі членів, тож проконтролювати кожного – немає можливості.

Так прес-секретар організації Олесандр Волянюк прокоментував нічну масову бійку в «Техасі», ініціатор якої Віталій Ковб розмахував пістолетом та посвідченням учасника громадського формування «Варта порядку».

«Зараз проводиться службове розслідування, чи дійсно цей чоловік є членом «Варти порядку». У нас – майже дві тисячі людей, всіх проконтролювати не можемо. Відповідно до чинного законодавства, ми набираємо всіх, хто хоче допомагати правоохоронним органам в охороні громадського порядку», – зауважив Олександр Волянюк.

«Ми різко засуджуємо таке використання наших посвідчень. Ми їх видаємо не для того, щоб ними махали. Кожна людина, яка вступає в лави «Варти порядку», повинна зрозуміти, що це посвідчення навпаки – ще більше піднімає її відповідальність, а не дає якийсь захист», – додав речник організації.

На запитання про наявність травматичної зброї, Олександр Волянюк зізнався, що вона часто є причиною бажання чоловіків долучатися до громадського формування.

«Кожен, хто хоче стати членом «Варти порядку», крім того, що заповнює заяву, долучає довідку-характеристику дільничного інспектора, довідки з психоневрологічного та наркодиспансера. Зрозуміло, що більш, ніж у половини є травматична зброя, бо вони того і йдуть, щоб її отримати», – зауважив Олександр Волянюк.

За його словами, цього року уже підготовлено 34 людини на виключення із «Варти порядку». Основні причини – невиконання статутних вимог (приміром, дві відмови без поважних причин від патрулювання), а також – скарги родичів про порушення громадського спокою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судимим для чого посвідчення видавати? Передайте список тих дві тисячі членів в поліцію, і вам розкажуть ,хто є їх клієнтами роками.
Відповісти
Понабирєте БИДЛА
Відповісти
Про нього колись в газеті писали як він обманював людей
Відповісти
2 відмови від патрулювання без поважних причин і виключення ВАЛьонюк ти хоч сам в це віриш? а яка сума здається що б отримати дозвіл на травмат і не патрулювати ЧОМУ НЕ КАЖЕШ... ;) ? Це б збілишило кількість ваших клієнтів ? Палиця з швейцарії вже писав?
Відповісти
Ти багато платив, щоб отримати дозвіл??? Писака ти безликий!!! Відверто і в очі точно мовчиш, а коли треба когось захистити - таке, як ти - в штани мочиться!!
Відповісти
Сашко з тебе такий "речник" як і "юрист" :) іди біципси качай :))))
Відповісти
таких варт не одна в м.Луцьку, а ви як клоуни чуєте щось одне, і поинаєте триндіти все що у вухо влітає!!
Відповісти
кому вона потрібна та варта порядку
Відповісти
Кишенькова армія Палиці !
Відповісти
Бандюки а варта порядку.
Відповісти
Таких стільців бракує на Сході.
Але, розумію їм слабо поїхати туди, тільки тут можуть «геройствувати»
Відповісти
Ти, Миколо, бідолаха, навіть укр. розкладки клавіатури не маєш!! Видно багато досяг у житті???!!! Сам, напевне, тільки й можеш тут триндіти??? А зібрав би речі і на Схід! Про когось говорити - то найлегша справа!
Відповісти
Спочатку потрібно розібратися, чи дійсно був винен член громадського порядку і чи він був п*яний. Ми ж цього не бачили і не знаєм !!!. А не говорити, що небудь як бабки базарні. Знаючи по собі той техас, там куча бидла п*яного, які лізуть до всіх кого попало...(можливо він зробив зауваження іншим, та став жертвою конфлікту) Там не пише, що Вартовий застосовував зброю! А МАВ ПРИ СОБІ ЗБРОЮ!!!, та пише, що поліцейські в міськвідділку вилучили її у нього !
Ті журналісти дуже хитро все афішуть та в більших випадках фабрикують... Пишуть ім*я типу, а фамілію не вказують. Дуже хитро, щоб не позбутися ліцензії.( потім кажуть там жеш не про Вас а просто про якогось Віталія...у нас була інформація )
Відповісти
Так дійсно Волинянин ти правий!!!На фото адекватний чоловік... Навідміну тих. які там олені ходять ))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні