Гунчик критикував нерозчищені двори, бо переживає за Луцьк, – заммера Яковлев

5
-2
Гунчик критикував нерозчищені двори, бо переживає за Луцьк, – заммера Яковлев
Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев переконаний, що критика голови облдержадміністрації Володимира Гунчика нинішніх керівників міста через нерозчищені двори, пов’язана із його небайдужістю до того, що відбувається в Луцьку.

«Або так, як ми, або іще більше за місто. Він мав дуже гарні відносини з Миколою Романюком, вони були друзями десятки років. І він надзвичайно болісно сприйняв цю новину… На сьогоднішній день він вважає своїм обов’язком пробувати контролювати управління містом», – прокоментував ситуацію Тарас Яковлев в черговому ефірі програми «Протилежний погляд».

На думку заммера, ситуація – стандартна: у першу чергу розчистили дороги, а з понеділка візьмуться і за дворові території.

«Для мене це було, мабуть, першим випробовуванням, коли ми отримали таку величезну кількість снігу в місті. І хотілося, щоб наші дороги не отримали жодного транспортного колапсу. Основним завданням було, щоб всі лучани могли виїхати на роботу. Що стосується прибудинкових територій, цим більше займалися «жеки». Всі знають ситуацію з технікою: ми не можемо похизуватися величезною кількістю нової техніки для прибирання снігу», – додала секретар міськради Юлія Вусенко.

За її словами, міська влада вивчила досвід інших міст, де укомплектовують сміттєвози для прибирання снігу. Така можливість допоможе наступного року приділити більше ваги розчищенню дворових територій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти. Один і другий.
Відповісти
Мене охоплює жах, в яких руках залишилось місто, воно дасться знати мабудь вже скоро.
Відповісти
Тарасе..., тебе Гунчик мокнув мордою в гівно..., а ти кажеш що то добре..., бо переживає...
Відповісти
Чуть не забув..., не забуть ще Палицю лизнути в одне місце.., може залишать тебе на посаді....
Відповісти
Гунчик замість пиз...ти краще взявби в руки справу і показав що ти можеш а не тараторити язиком!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні