Уряд каже, що вугілля треба купляти тільки в терористів, – волинські шахтарі

0
0
Уряд каже, що вугілля треба купляти тільки в терористів, – волинські шахтарі
Гірники шахти Бужанська у Волинській області розповіли про неробоче обладнання, на якому їх доводиться працювати, і про відсутність нормального фінансування.

При нормальному обладнанні та фінансуванні, гірники можуть давати 1000 тонн в зміну, а сьогодні - 300 тонн, пише «Волинь-нова».

«Ми знаходимося на державній шахті Бужанська у Волинській області. Ситуація на цій шахті така, що в 2016 році уряд дав дозвіл на приватизацію шахти і пішли цікаві моменти. Видобуток вугілля на цій шахті з 700-600 тонн скоротилася до 300 тонн », - розповідає бізнесмен. Як відзначили шахтарі, обладнання, яке постачають на цю шахту за завищеними цінами, привозять «б/ушне», пофарбоване і воно не працює. А на спецодяг їм взагалі ніколи не виділялися гроші.

«Прем’єр-міністр Гройсман зараз розказує, що немає вугілля. Що вугілля треба купувати тільки в терористів. Ось державна шахта», – зауважив спікер.

Також гірники відзначили, що при нормальному обладнанні та фінансуванні, вони можуть давати 1000 тонн в зміну, а на сьогоднішній день – дають лише 300 тонн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні