У Трампа знайшли жіночі жести і дитячу міміку

0
-6
У Трампа знайшли жіночі жести і дитячу міміку
Авторитетний австрійський експерт з міміки й жестів, а також автор книжкових бестселерів Штефан Ферра проаналізував мову тіла нового американського президента і поділився своїми висновками.

Про це пише Експрес.

"Трамп - дуже цікавий об'єкт для спостереження в плані мови тіла. У ньому занадто мало вишуканого, і саме це допомагає йому виглядати своїм для народу, - вважає Ферра. - Якщо, наприклад, Гілларі Клінтон продумує і стежить за кожним своїм рухом, то Трамп рубає з плеча. Також він робить жести, притаманні багатьом популістам".

Своєю чергою багато людей, які не мають стосунку до політики, "перенапружені і перебувають в розпачі. Тому в барах вони б'ють кулаками по столах, поводяться агресивно і лають владу".

"А що робить Трамп? Так, він стукає кулаком по трибуні, такий весь агресивний і також лає тих, хто нагорі, - пояснює експерт. - Бачачи це, багато незадоволених починають відчувати, що він один з них! До того ж він поводить себе досить різнопланово - одночасно є як жести агресії, так і жести, типові для жінок. Це справляє незвичайне враження і впадає в очі!".

Ферра звертає увагу на кілька аспектів у поведінці Трампа. Перший з них - це домінантне підборіддя у Трампа:

"У період статевого дозрівання у чоловіків через гормон тестостерону сильніше розвивається нижня щелепа і потовщення над бровами. Що вищий рівень тестостерону, то сильнішим виглядає чоловік. Трамп же намагається посилити це враження за допомогою міміки, виставляє своє підборіддя вперед і підкреслює чоло".

Також у Трампа, як розповідає експерт Bild, є і суто жіночі риси: "Трамп привертає до себе увагу, в тому числі, через два фактори. З одного боку, він робить досить широкі жести. З іншого - у нього досить неоднозначна мова тіла. Незважаючи на сильні і агресивні жести, Трамп часто тримає свої лікті дуже близько до верхньої частини тулуба. Жінки роблять це, як правило, через менш розвинену спинну і грудну мускулатуру. Ще один жіночий сигнал - відстовбурчені мізинці Трампа".

Наступний цікавий жест Трампа можна спостерігати, коли він кривиться.

"Але це вже ніякий не еротичний сигнал, - говорить Ферра. - Справа в тому, що, коли дитина не хоче слухатися батьків, вона також скривлює рот. Тим самим вона ніби каже: "Я не хочу більше отримувати від вас, батьків, ніякої інформації".

Трамп, за словами експерта, неодноразово "скривляв рот під час передвиборної боротьби, особливо після того, коли він когось лаяв. Це означало, що він не мав жодного бажання вислуховувати чиюсь думку у відповідь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні