--> На ковельський ветсанзавод завели кримінал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ковельський ветсанзавод завели кримінал

0
2
На ковельський ветсанзавод завели кримінал
Керівництво ковельського ветсанзаводу не пускає на підприємство екологічну інспекцію.

Попри недопуск керівників, дослідження ґрунтів та вод таки робитимуть, - повідомляє інформаційне агентствоВолинські новини.

Нагадаємо, в інтернеті з’явилися світлини тушок мертвих тварин, які лежать просто неба на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод».

Відтоді ковельчани забили на сполох, мовляв, на околицях міста ветсанзавод скидає мертвих тварин просто у викопану яму. Натомість керівник заводу запевняв, що не варто турбуватися - відходи утилізують згідно з передбаченими нормами.

Згодом на місце захоронення рештків тварин приїхала позапланова перевірка. Дослідження показали, що захоронень в землі немає. Втім, розповідають екологи, тваринні відходи зберігали з порушенням, а це могло призвести до забруднення навколишніх ґрунтів.


Тому начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук звернувся до керівника підприємства Вадима Сухоноса за дозволом провести комплексну перевірку.

«На словах на заводі нам повідомили, що дадуть дозвіл на перевірку, але керівництво підприємтсва звернулося до свого столичного начальства. А ті відмовили. Тому ми підготували звернення в прокуратуру», - прокоментував ситуацію Олександр Ткачук.

З його слів, ймовірно, до досліджень приступлять, як зійде сніг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні