Прес-служба «Солідарності» прокоментувала поїздку луцьких політиків до Києва

5
-1
Прес-служба «Солідарності» прокоментувала поїздку луцьких політиків до Києва
Прокоментували візит депутатів Луцькради до Адміністрації Президента України.

"Депутати Луцької міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Петро Нестерук та Микола Яручик, а також очільник обласного осередку партії Роман Романюк 15 лютого провели робочу зустріч у стінах Адміністрації Президента України", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Так, депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на запрошення Адміністрації Президента України з робочим візитом поїхали до столиці, аби поспілкуватись про майбутнє Луцька. В АП їх запевнили, що проблеми обласного центру знають та будуть надавати підтримку, особливо в умовах, коли відсутнє управління.

В Адміністрації Президента переконують, що Луцьк – одне з ключових міст в Україні, тож подальший розвиток міста важливий для держави вцілому.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЩО РОБИЛИ ЛУЦЬКІ ПОЛІТИКИ В АДМІНІСТРАЦІЇЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

«Звісно, ми обговорювали й майбутні вибори міського голови, адже потрібно докласти чимало зусиль, аби не дозволити узурпувати владу певним бізнес-структурам. Влада повинна працювати для жителів міста, відстоювати їх інтереси», - зазначив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

На думку партійців вибори повинні пройти чесно і прозоро, без підкупів та чорних технологій. В свою чергу, Адміністрація Президента залишає на контролі підготовку та проведення виборів мера.

Також депутати Микола Яручик та Петро Нестерук зауважили, що у майбутньому планують продовжувати розвивати місто у тих напрямках, які попередньо були задекларовані міським головою Миколою Романюком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адміністрація Президента - це штаб БПП чи державний орган. І якого милого АП має діло до Луцька?
Відповісти
аби не дозволити узурпувати владу певним бізнес-структурам - це про Континіум?
Відповісти
Правда в одному: Нестерука чи Яручика(скоріше всього) пропхнути на міського голову.Оце вся турбота про лучан!!!
Відповісти
Масло масляним.Хто писав цю хрєнь? Великі перци прмїхали на запрошення АПУ ,не смішно?АП переконують,що місто без уваги не залишать,особливо,коли залишилося без управління.Блін,що це люди?
Відповісти
Київські панянки, скоріш до АПУ! Круті хлопці з Луцька приїхали. Так як, зручніше, руки на "пузі", в кишеньках чи як у найдрібнішого. Третій "богатир" своїм "інтелектом" затулив цілу УКРАЇНУ. Фотографу респект.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні