Похорон Миколи Романюка оплатили із міського бюджету

28
2
Похорон Миколи Романюка оплатили із міського бюджету
На проведення поховання Луцького міського голови Миколи Романюка виділили 170,5 тис. грн. із міського бюджету.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник мера Тарас Яковлев 3 лютого.

Зокрема, на ритуальні послуги пішло 2 тис грн., а на ритуальні товари – 43,5 тис. грн.

Також міськрада оплатила оренду автобусів. За послуги п’яти «Богданів» та трьох «Ікарусів» заплатили 7 тис. грн.

Крім того, гроші виділили й на інформаційне забезпечення. Як пояснила начальниця організаційного відділу міськради Олена Барська, державні та комунальні газети не погодилися розміщувати некрологи безкоштовно і виставляли рахунки. На це пішло 4 тис. грн.

Найбільшу суму затягнув поминальний обід. За харчування у «Срібних лелеках» із бюджету заплатили 114 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим передбачено виділення коштів на поминальний обід? Це в колдоговорі передбачено? Всіх з міської ради хоронять за кошти платників податків?
Відповісти
Бабця, а вам не соромно таке писати????
Відповісти
За фуршет був поминальний: фуа-гра, лосось, чорна ікра, пташине молоко? Якщо 500 гривень з людини то це 228 людей. А чому не в " Берізці"?
Відповісти
Правильно. Так і має бути. Голова міста заслужив і варто було б цю "послугу" не мусувати, не обсмоктувати, щоб не робити боляче рідним. Це прохання до людей, які мають такт і внутрішню культуру.
Відповісти
Романюк заслужив , щоб за кошт лучан зробили похорон. Тільки чого шибиний кредит, якби не Романюк,то місто було б банкротом.
Відповісти
А Дідо то попав прямо в десятку!, чи не так?...
Відповісти
Заслуговують на це малозабезпечені та багатодітні сім'ї та воїни АТО!!! ...
Відповісти
А чого це з бюджету, в нього на рахунках мільярди, синам накрав , то ще й похорони за рахунок територіальної громади???? Яковлев із своєї кишені нехай і заплатить. Як не соромно синам, розкрали бюджет протягом 7 років, і в догонку ще на похорони вкрали, яка ганьба... Батькові на похорони пошкодували ....
Відповісти
Закрили би свого ганебного рота! Тьху на таких людей!
Відповісти
Ніхто навіть і нехоче знати що Романюк був акціонером Приватбанку і почав працювати коли приват на Волині лише починав.. коли захворів продав акції,,, ще коли працював директором привату працював брав кредити на розвиток бізнесу синів... Некрав... цей якраз і не накрав ... хай но ще буде.
Відповісти
ті статки що мав романюк то йому треба отримувати по 100 тисяч баксі в місяць як мінімум а ви тут лапшу за акціі приватбанку розказуєте совість треба мати ще й поховати за кошти громади
Відповісти
боже карабаси барабаси заводи будинки машини залишки коштів на рахунках готівки ми що вже зовсім одуріли як дехто думає дайте ті кошти вдовам іхнім дітямвони за ваші статки вмирають мерзнуть недоідають а ви і тут розвели людей
Відповісти
Шановні Лучани але і сук@и Ви, згадаєте Романюка М.Я. За йойо гарні безкорисні справи для містян. Світла память
Відповісти
Підтримую на 100%. Романюк був для міста ЛЮДИНОЮ з великої букви!!!
Відповісти
Писати такі статті не доречно. Шоновні журналісти,шукайте інші теми для обговорення. Соромно....
Відповісти
Підпримую на всі 100%. Журналістам потрібно роботою занятись,а не кості покійнику перемивати.
Відповісти
А кому вигідне оприлюднення цієї інформації?
Відповісти
Зрозуміло кому - людям з "Директорії"! :)))
Відповісти
Ах...... Він один заслужив?! Бідна сім"я не має грошей.
Відповісти
Угомоніться вже! перед тим, як публікувати, виясніть, звідки кошти, це може бути профспілка, ритуальні послуги зазвичай надають міські комунальн служби, тому більшість грошей повернуться в бюджет міста! Микола Ярославович був ПОРЯДНОЮ ЛЮДИНОЮ!!! Один із кращих голів ОДА, з яким доводилось працювати до сьогоднішнього дня, за вже десятий рік роботи!!! Сумніваюсь, що в міській раді Він керував по іншому!!! Знайдіть іншу тему для своєї писанини!
Відповісти
Ось вже воістину, про небіжчиків - нічого. Але не витримав. Просто відчуття нереальності того, що, читаю. 20 років, цей комсомолець грабував область і місто, а електорат, не здатный думати, аналізувати, співає йому діферамби. Чому тоді журитеся про рівень корупції в країні. Без губернаторів і мерів не може існувати той спрут, з яким ми намагаємося боротися. У вас волосся стане на голові дибки, коли ви дізнаєтеся правду про бюджети Луцька, які підписував мер. Саме просте - задайте собі одне питання, звідки гроші на вибори, та ще в два тури ??? Я вже нен говорю про статки , яких бі хватило на три річні бюджеті області. І доказаті це, просто як божий день, тільки нікому.
Відповісти
Тролі з ВН тут як тут! :) В себе на сайті лише поклони б'ють свому "патрону", а на інших - лише всіх паплюжать! Мало ще хвоста з бурштином прищіпили? Далі буде... :)))
Відповісти
Тільки погляньте скільки мінусів за хвилину! Їх за день стільки людей не читає)))
Відповісти
посада вакантна ідіть похоронять задарма
Відповісти
Тебе навіть не похоронять. Ти згниєш заживо і навіть собаки тебе доїдати не схочуть. Тебе ніхто не згадає ти в муках відправишся в пекло як і всі хто глумиться над мертвими. Ви за свою писанину вже і своїм дітям маєте прокляття і не змиєте з себе його нічим.
Відповісти
Слухайте,а Кривицького за які кошти ховали?!Якщо теж за бюджетні,то хай "бідні"сім'ї віддадуть за похорони в місцевий бюджет гроші!Жах,а не Луцьк став за ост.10років...
Відповісти
Північна Корея , та й годі....
Відповісти
ця влада робить що хоче,лохи і воюють і платять,а іхні сини(можновладців)іздять на дорогих іномарках і нас(ЕЛЕКТОРАТ) ЗА БИДЛО МАЮТЬ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні