--> Навіщо 50 чоловік вилучали два документи, які є у вільному доступі, - Ігор Поліщук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Навіщо 50 чоловік вилучали два документи, які є у вільному доступі, - Ігор Поліщук

3
0
Навіщо 50 чоловік вилучали два документи, які є у вільному доступі, - Ігор Поліщук
Голова Луцької фракції "УКРОП" та за сумісництвом адвокат Веніаміна Туза Ігор Поліщук прокоментував обшуки в будівлі Волинської облради.

Луцького депутата обурило те, що два десятки правоохоронців вилучали документи, які були у вільному доступі.

Про це обранець громади повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Це один з тих правоохоронців, що забезпечували обшук у Волинській облраді. Таких правоохоронців було близько 20. Думаю не варто розповідати, скільки коштує його спорядження. Було ще близько 30 осіб в цивільному", - йдеться у повідомленні Поліщука.



Нагадаємо, коли Ігор Поліщук, який є адвокатом заступника директора "Волиньприродоресурс" Веніаміна Туза, приїхав на місце події, то не зміг потрапити до кабінету, бо його не впустив слідчий.

Адвоката також зацікавило те, коли бійці на сході матимуть таке ж спорядження як і ці "правоохоронці". А також навіщо 50 чоловік в оплачений платниками податків час, прибули для того, щоб вилучити 2 документи - рішення сесії і протокол, які є у вільному доступі.

За словами Ігоря Поліщука, з цим завданям успішно впорались би двоє слідчих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну що, полішук, затремтіла земля під ногами. Дивись не обмочись від страху.
Відповісти
Адвокат заступника директора. Звучить гордо. А хто платить?
Відповісти
Поліщук наче у міськраді, а чого сюди носа пхає? :) Всю "Директорію" на "захист" кинули! Смих на це все дивитись, вони думають, що всю область до себе прибрали-купили - помиляються!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні