Волинські капелани доставили на фронт автомобіль

0
-1
Волинські капелани доставили на фронт автомобіль
Волинські волонтери доставили на передову автомобіль, який купили благодійники.

Учасники ГО «Військові капелани Волині» вкотре відвідали зону АТО з гуманітарною допомогою, - повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

На Схід їздив настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець протоієрей Матвій Олійник.

Військові священики доставили належно обладнаний медичний автомобіль для потреб медичної роти 14-ї ОМБр, який напередодні освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл на території кафедрального собору Святої Трійці.

Окрім того, капелани відвідали бійців, яким вручили пакунки зі смакотою. Також передали солодкі гостинці дітям-сиротам. Для вихованців дитячих будинків Ковельська районна бібліотека зібрала книги.

За словами отця Матвія, дуже багато жителів Люблинця долучилося до цієї поїздки. Зокрема, це благодійник Іван Буряк, який придбав згаданий автомобіль, та Ігор Рубель, який купив зарядно-пусковий пристрій для бійців. Також допомогли працівники привокзального ринку в Ковелі та чимало інших небайдужих людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні