У волинській «Батьківщині» прокоментували зміну керівництва

1
1
У волинській «Батьківщині» прокоментували зміну керівництва
Керівництво волинського осередку ВО «Батьківщина» змінилося через те, що Олега Кіндера призначили радником лідера партії з питань місцевого самоврядування – повідомив керівник департаменту партійного будівництва виконавчого секретаріату партії Віктор Олійник.

Про це він заявив у вівторок, 14 лютого під час наради активістів та керівників районних партосередків, інформують у прес-службі партії.

Віктор Олійник озвучив рішення Голови ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко щодо кадрових змін у керівництві волинського партосередку.

У зв’язку з призначенням Олега Кіндера радником лідера партії з питань місцевого самоврядування виконувати обов’язки голови «Батьківщини» Волині призначено Валерія Бондарука, очільника Луцького міського партосередку.

Також на нараді підсумували роботу Волинської обласної партійної організації впродовж минулого року, намітили стратегічні завдання «батьківщинівців» на найближчий час у зв’язку з виборами депутатів та голів п’яти нових ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки у них Юльок на стінах в тому кабінєті? Гріх при таких "патрєтах" ще й ікони ставити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні