Через ревнощі волинянин забив до смерті свою кохану

0
1
Через ревнощі волинянин забив до смерті свою кохану
У Ратнівському районі п’яний чоловік побив свою співмешканку дерев’яною палицею. Від отриманих більше 100 ударів жінка померла.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду, - пише ВолиньPost.

В матеріалах справи вказано, що інцидент відбувся наприкінці листопада. Пізно ввечері п’яний чоловік почав скандалити зі своєю співмешканкою, а потім почав бити її дерев’яною палицею. Чоловік бив її аж доки жінка знесилено не впала в подвір’ї.

Після цього нападник засунув жінку додому та залишив кімнаті, а вже на ранок знайшов її мертвою. Основною причиною смерті було визначено відкриту черепно-мозкову травму.

Правоохоронці кваліфікували цей злочин як нанесення тяжких тілесних ушкоджень, проте згодом суд зауважив на тому, що вони мали для потерпілої мали характер особливого мучення.

Зрештою, суд призначив зловмиснику покарання у виді 9 років тюрми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні