Ефект доміно: подробиці страшної аварії на Волині

0
7
Ефект доміно: подробиці страшної аварії на Волині
Внаслідок ДТП поблизу залізничного переїзду в Голобах троє людей отримали травми, 5 автомобілів зазнали значних пошкоджень.

Аварія трапилася у понеділок близько 8 години, - повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що 56-річний поляк, керуючи автомобілем «Вольво», поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби Ковельського району, наїхав на останній автомобіль колони, який очікував відкриття залізничного переїзду.

Внаслідок зіткнення «Фольцваген» від удару заїхав на дах «Славути». Після чого останній зіткнувся із «Мерседесом», який через це врізався у вантажівку «ДАФ».

За попередньою інформацією, внаслідок аварії водій та 47-річна пасажирка автомобіля «Славута» отримали травми, тому їх забрали до лікарні. Постраждала також 2-річна дитина, яка була в «Мерседесі», до лікарні її не забрали.

На місці працює слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. В ході слідства будуть з’ясовані усі обставини автопригоди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні