У Луцькій мерії відмовилися вводити карантин в школах

1
-1
У Луцькій мерії відмовилися вводити карантин в школах
У Луцькій міськраді відповіли на петицію про введення карантину в школах.

Необхідності введення карантину немає, - йдеться у відповіді Луцької міськради на петицію про введення карантину.

"Головне управління Держсанепідслужби у Волинської області, управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради проводять щоденний моніторинг відвідування дітьми загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Станом на 07 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відсутні через хворобу 7,9 % школярів", - йдеться у тексті відповіді.

"Щоб запобігти поширенню грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій у навчальних закладах міста проводять заходи щодо профілактики. На даний час перевищення епідемічного порогу не зафіксовано у жодному із закладів. Відповідно до наказу МОЗ України № 1 від 06.11.2015 року при умові збільшення кількості захворюваних на грип та гострі респіраторні інфекції до 20% буде призупинено роботу дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів", - зазначають у документі.

Нагадаємо, лучани просять чиновників оголосити карантин у школах міста.

Також ми повідомляли, що петиція про оголошення карантину у луцьких школах зібрала рекордну кількість голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"На даний час перевищення епідемічного порогу не зафіксовано у жодному із закладів" - а 2-й школі карантин, бо там "рівень дещо вищий", за словами Киці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні