Порошенкові пропонують депутатів-прогульників відправляти в зону АТО

0
5
Порошенкові пропонують депутатів-прогульників відправляти в зону АТО
Президенту України Петрові Порошенку запропонували призначити народним депутатам покарання за прогули у вигляді відрядження в зону АТО.

Відповідну петицію громадянин Віталій Головков зареєстрував на сайті глави держави, - повідомляє Слово і Діло.

«Призначити покарання депутатам Верховної Ради за прогули у вигляді відправлення у відрядження на нульові позиції зони АТО, терміном на два тижні, з метою відрядження – вивчення побутових умов військовослужбовців», – йдеться у петиції.

За добу вона зібрала 75 голосів із необхідних 25 тисяч. Підтримати цю пропозицію на сайті Президента можна буде протягом ще 88 днів.

Крім цього, автор іншої петиції запропонував прив’язати зарплатню народних депутатів до прожиткового мінімуму та забезпечити скорочення різниці між прожитковим мінімумом і зарплатнею депутата.

Як відомо, у листопаді 2016-го у Верховній Раді реєстрували законопроект яким пропонувалось позбавляти половини зарплати депутатів-прогульників. Також у січні 2017 року в Кабміні пропонували прив'язати зарплату держслужбовця до ефективності роботи.

Підписати петицію можна за цим посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні