«Рівень районної команди КВН», - волинський блогер розкритикував шоу Притули

9
1
«Рівень районної команди КВН», - волинський блогер розкритикував шоу Притули
У телевізійному гумор-шоу «Вар’яти», організованому Сергієм Притулою, жарти – бородаті і рівня «районної команди КВН», - вважає волинський активіст і блогер Павло Заєць.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Коли в листопаді на Новому почали транслювати гумор-шоу Вар'яти, всі доволі тепло його прийняли - зірковий ведучий, повністю україномовна програма, дорогі декорації - все ніби чудово», - йдеться у дописі.

«Але вже через місяць стало зрозуміло, що цей колектив як і їх жарти залишились на рівні районної команди КВН з Рівненської області ( можливо хтось пам'ятає команду Бомба- Млинів)», - додає він.

«Притула звичайно класний чувак і гуморист чудовий, але як очільник м'яко кажучи слабенький, якщо взагалі не нульовий», - вважає Павло Заєць.

«Жарти ніби й не погані і хлопці круто їх показують, але тим жартам вже по 10 років», - каже він.

«І якщо вже ви лізете на один із найпопулярніших каналів, потрібно і шоу готувати відповідного рівня, а то показали 5 серій з бородатими жартами ( хоча й крутими) і вже третій місяць одне і теж по кругу показують. Той же Квартал 95 чи Мамахохотала кожен раз щось нове показують», - стверджує Павло Заєць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
варятів показують на центральному каналі, а Зайця показують... ніде.
Відповісти
Може тільки статуї тварин почпокати зоофіл сраний.
Відповісти
Ну блогер-активіст Волині дійно має авторитет і може висловлювати свою думку! Одне питаннящо нового за останні 5 років ви побачи в 95 кварталі? Я особисто почула тільки нові імена політиків і все, ніякого розвитку, шоу поставлено на політиках, які і так кожен день мозг виносять. А Мамахохотала шоу? Ви серйозно? Ви їх важаєте високим рівнем? Насмішили!!!
Варяти це щось нове і дійсно цікаве, я ніколи несприймала жарти Притули, але після Варятів визнаю він дійсно талант!!! Але це тільки моя думка і думка ще багато тисяч людей, вона трохи відрізняється від думки блогера активіста, про якого ніхто даже нечув, але ж пропіаритись треба, правда?
Відповісти
Хто такий Павло Заєць?
Відповісти
Як взагалі можна дивитись ці всі наші "гумористичні" шоу? Я відчуваю стид за самих акторів, коли ті кривляться на публіку. Дешевий і часто сортирний гумор, під кліше здертий з інших.
Але більшості телеглядачам це подобається, бо не треба напружувати мізки при перегляді, тому це успішно знімається і випускається.
Відповісти
Той Притула зі своїми «Вар’ятами» - хворий на всю голову!!!
Відповісти
Подивилася один номер про п'яну тещу.. стало бридко- більше не дивлюся.. квн рівня пту
Відповісти
Почитав різні дописи про Притулу....Ось що хочу добавити,Сергій та його команда значну частину заробітку витрачають на допомогу ЗСУ.Це і комп'ютерні системи для корегування артилерійського вогню і тепловізори і планшети...Люди,котрі говорять що він якийсь ніякий лікуйте мізки і понляньте на себе у дзеркало
Відповісти
Кому той піар потрібний - дістали вже! На армію з бюджету, з нас з вами, скільки вираховують?! Без того Притули там обійдуться! Тим він і піарить себе!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні