Чи відкличуть депутата Волиньради? Коментар керівника фракції

1
-2
Чи відкличуть депутата Волиньради? Коментар керівника фракції
“Це можуть зробити тільки виборці, а не за "ініціативою Вусенко", - Михайло Імберовський про можливе позбавлення мандата депутата від "Самопомочі".

Керівник фракції “Самопомочі” у Волинській обласній раді Михайло Імберовський вважає заяви про те, що у лавах облосередку партії ведеться робота щодо позбавлення депутатського мандата Олексія Панасюка, є не більше, ніж чутками. Про це він розповів у коментарі “Волинь24”.

Нагадаємо, видання “Буг”, посилаючись на інсайдерську інформацію, повідомило, що керівництво волинської “Самопомочі” вже тричі подавало документи на позбавлення мандата депутата обласної ради Олексія Панасюка. Ініціатором такого рішення ніби є лідерка облосередку партії Юлія Вусенко, яку підтримує і голова фракції Михайло Імберовський. Натомість столичне керівництво партії зволікає, а інтереси Панасюка лобіює нардеп Семен Семенченко.


“Я не знайомий із жодним журналістом даного видання і до мене за коментарем щодо цього питання не звертався жоден журналіст! Це перше.

Друге: хочу нагадати, що процедура відкликання депутата можлива лише за народною ініціативою, що регламентує стаття 38 Закону України "Про місцеві вибори" (прикінцеві положення).

Щодо обласного депутата, то рішення про відкликання приймається не менш ніж чотирьохстами виборцями, а не за ініціативою Вусенко, яку підтримує Імберовський, як сказано в статті...” - зазначає голова фракції.

Якщо така народна ініціатива відбудеться, каже Михайло Імберовський, то далі з цим визначатиметься з’їзд партії .

“І третє, як голова фракції ПП "Об'єднання "Самопоміч" у Волинській обласній раді можу підтвердити, що Панасюк Олексій не є членом фракції”.

Довідково. Олексій Панасюк - депутат Волинської обласної ради 7-го скликання. Позафракційний.

Народився у селі Тростянка Володимир-Волинського району.

Приватний підприємець (вантажні перевезення).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутата відкликають ще й за судимість. Як так тягати контрабанду то і попаде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні