«Зупини 22 барижні ешелони!»: учасники блокади започаткували флешмоб

0
-4
«Зупини 22 барижні ешелони!»: учасники блокади започаткували флешмоб
Народний депутат Семен Семенченко звинуватив телеканал ICTV у подачі неправдивих новин з метою підірвати довіру до ветеранів АТО.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Брехуни з пінчуківського каналу ICTV розповідають у новинах, що "блокадники пропустили поїзд з вугіллям", намагаючись цим підірвати довіру українців до ветеранів Війни за Незалежність. Вчора вони ще базікали, що "блокада розійшлася", а залишилися тільки кримінальники, іноземні найманці і безхатьки. Все, як під час Майдану, один в один", - написав Семенченко.

"У відповідь на всю брехню і сумніви військовослужбовці 16 бата 58 бригади ЗСУ прийняли естафету 22#BlokadaChallenge" Підтримай блокаду, зупини 22 барижні ешелони!". Брехуни з ICTV не хочуть особисто приїхати сюди і подивитися, як можна пропустити якийсь ешелон через зняті рейки, заблокований на шляхах локомотив і ветеранів і воїнів ЗСУ, які віджимаються на рейках?", - зазначив нардеп.





Як повідомляли, 2 лютого учасники торгової блокади перекрили залізничні колії біля Бахмута.

25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Було заблоковано рух 12 поїздів загальною кількістю 700 вагонів.

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука прокоментував це рішення так: "Ініціатори акції діють за межами законодавчого поля".

А міністр із питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш виступив проти можливої ​​заборони на провезення товарів через лінію зіткнення на Донбасі: "Необхідно мати можливість переміщати вугілля, інакше матимемо проблему по всій країні".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні