Волинські активісти передали на передову медичну допомогу

0
-1
Волинські активісти передали на передову медичну допомогу
Рух "Справедливість" Валентина Наливайченка передав черговий санітарний модуль на передову. Це сьомий модуль, який лідер Руху "Справедливість" Валентин Наливайченко відвіз українським захисникам.

Цього разу санітарний модуль слугуватиме воїнам 30 Окремої механізованої бригади, яка базується у Волновасі. Про це керівник руху Наливайченко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Відтепер душові кабінки, санвузол, пральні машини, - усе, що необхідно воякам для несення служби в нормальних санітарно-гігієнічних умовах, мають солдати 30 ОМБр.


Відмінність саме цього модулю від попередніх в тому, що він дозволяє облаштувати куточок, де лікар матиме змогу провести медичний огляд та надати першу допомогу. Тут також базується і штаб Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова, який активізував свою роботу та розширив штат одразу після перших обстрілів Авдіївки.

"Ми знову привезли на передову МОДУЛЬ ЖИТТЯ. Він, як і попередні шість, врятує не одного героя, надасть захист і відпочинок нашим славним бійцям. Робимо це з відкритим серцем і турботою про наше військо, яке й досі потребує належного забезпечення!" - зауважив Наливайченко, коментуючи свою поїздку в зону АТО.

Якби українська влада дбала про своїх людей і військо, такі модулі були б виготовлені на українських підприємствах у необхідних кількостях і розташовані по всій передовій, зазначив політик.

"А інша частина чекала б на мирних людей, які змушені залишити своє житло під "градами", мінами і кулями. Хай наш модуль стане надійним захистком для українських героїв!" - написав він.

Нагадаємо, що всі шість модулів, які передав на передову Рух "Справедливість", виготовлені на одному з заводів міста Дніпро. Однак жодного держзамовлення за майже три роки проведення АТО на сході України підприємство так і не отримало.

Спільно з лідером руху «Справедливість» до передачі медичного модулю долучились волинські активісти руху: Назар Романюк, Сергій Синько, Олег Колеснік, які передали військовим усі зібрані речі: теплий одяг, медичні препарати та харчі.

«Тільки завдяки волонтерам та добровільній допомозі небайдужих наша армія може існувати та продовжує захищати наші кордони. Подібні модулі – це мінімум допомоги, яку ми можемо і повинні надавати за ті вчинки, які хлопці здійснюють щодня. Це спосіб висловити нашу їм вдячність!»-, зазначив очільник Волинського обласного осередку “Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» Назар Романюк.

«Я теж був на сході України та захищав кордони і можу оцінити цю допомогу з боку хлопців, які на передовій. Важливий не лише факт матеріальний, а й моральний, що про них пам`ятають та дбають. Це важливо!» -, додав координатор загальнонаціональної програми «Армія Гідності» у Волинській області, боєць батальйону «Донбас» Сергій Синько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні