У луцькій «Солідарності» з'явилися симпатики УКРОПу, - джерело

1
5
У луцькій «Солідарності» з'явилися симпатики УКРОПу, - джерело
Окремі члени луцької фракції «Солідарності» ймовірно стали співпрацювати з табором політичних опонентів, тобто фракцією «УКРОП».

Про це йдеться у статті «Гра престолів: луцький сезон. Серія 1: хто стане «десницею»?» на «Волинь24».

Зауважимо, між командами «Солідарність» та «УКРОП» наразі триває боротьба за місце секретаря ради, а відтак – в.о. міського голови.

Джерела свідчать, що станом на вівторок шлюпка фракції «Солідарності» у Луцькраді дала тріщину: щонайменше в одного депутата з’явилися несподівані симпатії до Команди «УКРОПу». Мова про Євгенія Ткачука. Подейкують навіть, що 6 лютого фракція провела засідання і позбавила Ткачука посади свого голови. А на його місце призначили Петра Нестерука. Фактичним лідером фракції, кажуть, наразі є підприємець Андрій Покровський.

Щоправда, сам Євгеній Ткачук запевнив, що засідання фракції не проводив, тому нічого про це не знає. Зберігають мовчанку й інші її члени, розумно не бажаючи завчасно «виносити сміття з хати».

Інший «солідарист» Олександр Козлюк зазначив, що наразі перебуває в лікарні, тож участі в засіданні фракції не брав. На запитання, чи його запрошували, відповідає: «чув, що щось таке було». Проте, за станом здоров’я депутатові нібито зараз не до політики.

Водночас Петро Нестерук заявив, що ніяких змін поки не відбулося, мовляв фракція засідала і не один раз, але ніякого рішення не прийняла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не симпатики, а любителі грошей! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні