Є дві групи, які хочуть мати трон вже - Шелеп про «розклади» у луцькій мерії

4
3
Є дві групи, які хочуть мати трон вже - Шелеп про «розклади» у луцькій мерії
«Юлія Вусенко як секретар ради і як в.о. голови міста – не одне і те саме», - вважає громадський активіст Михайло Шелеп.

Про це він заявив, коментуючи інформацію журналіста Антона Бугайчука про ймовірний «заколот» у Луцькій міській раді, під час якого хочуть усунути від влади виконувачку обов’язків міського голови Юлію Вусенко і «посадити» на її місце «укропів ця» Ігоря Поліщука.

«Сьогоднішня ситуація у Луцьку не унікальна. Такі випадки, коли повноваження міського голови припиняються достроково, в Україні були не раз» - вважає Шелеп

«На жаль, тут це повязано із передчасною смертю Миколи Романюка», додає він.

«Антон написав не стільки аналітику реальної ситуації, скільки звернення до окремих депутатів», - прокоментував активіст.

«Адже є дві групи, які хочуть отримати «трон» вже. Тому я б розглядав набагато більше варіантів розвитку подій», - наголосив Михайло Шелеп.

Він додав: «Ключова умова - Юля Вусенко як секретар ради і як в.о. голови - це не одне і те саме».

«Бо керувати радою і керувати містом – абсолютно різні завдання. До того ж, не забуваймо про те, що не відомо коли саме будуть нові вибори. Українська практика показує, що цей процес може затянутися і на роки», - каже Шелеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я наприклад схильний і хотів би, щоб радою керував укропівець, хоч я з іншої політичної сили і переходити в укроп не хочу, але те, що укропівці роблять для міста і області набагато більше ніж оті що є, ніж ті що були при владі. Слава Україні!
Відповісти
Я мабуть не в тому Луцьку живу((( бо наскільки я бачу вони взагалі нічого не роблять окрім як дерибанять бурштинові копальні... бюджет взагалі чорт знає що... як бізнесмени то понатикували офісів по місті і роздають гречку (ой гроші), а як політики повний 0
Відповісти
УКРОПУ та його прикормишам місце на звалищі, а не у владі.
Відповісти
УКРОП волинський-діагноз-проплачений депутат-Ірина теж.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні