Торік Росія вдвічі збільшила закупівлю надувних танків і ракет

0
-1
Торік Росія вдвічі збільшила закупівлю надувних танків і ракет
Міноборони Росії у 2016 році майже вдвічі збільшило замовлення засобів імітації та маскування військової техніки. Про це пише Кореспондент.НЕТ з посиланням на Інтерфакс та представника компанії Русбал Олексія Комарова.

Ця фірма спеціалізується на виробництві надувних пневмомакетів зразків військової техніки.

"Сьогодні замовляється практично весь діапазон продукції, яку виробляє компанія. Це макети літаків, сухопутної військової техніки типу танків, ракетних комплексів", - сказав Комаров.

За його словами, замовлення на цю продукцію у 2016 році в порівнянні з 2015 роком "збільшилися приблизно на 80%".

Раніше в Міноборони РФ повідомляли, що для дезорієнтації розвідки противника відпрацьовується розгортання засобів імітації - надувних пневмомакетів різного озброєння. У тому числі згадувалися макети винищувачів МіГ-31 і зенітних ракетних систем С-300, танків Т-80 і ракетних комплексів Точка-У.

За словами Комарова, у 2017 році замовлення на поставку засобів маскування й імітації ще зросте. "Причому - за всією номенклатурою продукції, що випускається компанією", - зазначив він.

Комаров також наголосив, що "зараз створюється абсолютно нова техніка маскування й імітації інженерного озброєння на найдосконалішій науковій, технічній та технологічній основі".

Як повідомляв Корреспондент.net, Міноборони РФ почало масові закупівлі надувної військової техніки навесні 2013 року, приблизно за рік до збройної анексії Криму, конфронтації з Україною і країнами Заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні