Попри траур, у Луцьку запускали салюти

1
2
Попри траур, у Луцьку запускали салюти
Не знажаючи на оголошений траур, лучани на вихідних запускали салюти.

Про це повідомив Сергій Крайванович, - повідомляє ВолиньPost.

"Хтось уже другий раз за годину валить салютами з-за Там-Таму. Сьогодні траур у місті. Лучани прощаються з міським головою. Але хтось залив очі і хизується своєю бидлячістю і зайвими грошима, котрі можна було б і правильінше у наші часи пристроїти", - написав він.

"Іноді здається, що певній категорії лучан байдуже, що відбувається навколо: чи похорони Романюка, чи траур, чи прощання із загиблими на Сході...байдуже...салюти, п'яні вигуки під вікнами і сміх. Вчора у перукарні жіночка обурювалася, що "Романюк не міг вмерти на день пізніше", бо пити три перші чарки в тиші через траур не добре і дискотеку у день зустрічі випускників відмінили. Я ледве стрималася..." - додала журналіст Олена Кузьмич.

Нагадаємо, 5 лютого в Луцьку прощалися з міським головою Миколою Романюком. 4 і 5 лютого в місті були траурними.

Також у понеділок, 6 лютого, на Волинь мають привезуть тіло військовослужбовця Маріса Камінського>.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б траур робили по біяцях АТО.Всі ми співчуваєм сімї нашого мере,і хай земля йому буде пухом.Алеж вбагатьох людей було заплановані заходи(весілля і все інше),діватись їм нікуди.Робити траур на два дні це заннадто.Нагадайте мені хоча б раз коли за бійцем АТО був траур 2дні.Ми всі рівні люди,і всі там будем,кожному свій час.Можливо я і помиляюсь але права мають бути рівні для всіх.Незалежно від статуса і рівня людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні