Національний відбір на Євробачення. Перший півфінал

0
3
Національний відбір на Євробачення. Перший півфінал
4 лютого відбувся перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017 від України.

Про це повідомляє УНІАН.

За результатами голосування журі, у складі якого Джамала, Костянтин Меладзе та Андрій Данилко, а також глядацького голосування, до фіналу увійшли співачка Тетяна Решетняк, яка виступає під сценічним псевдонімом TAYANNA і група Сальто Назад.

Решетняк отримала максимальний бал від глядачів, в той час як група Сальто Назад отримала 8 балів від членів журі.

В ході першого півфіналу нацвідбору на Євробачення 2017 від України виступали вісім конкурсантів, імена яких визначилися за результатами жеребкування, що відбулося 20 січня: СКАЙ, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, Сальто Назад, MamaRika, TAYANNA та Арсен Мірзоян.

Національний відбір на Євробачення проходитиме з трьома півфіналами, які призначені на 4, 11 і 18 лютого. У кожному з півфіналів виступлять вісім виконавців. Ім'я артиста, який представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться в фіналі - 25 лютого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні