Команда «Страсті по ревізору» висловила співчуття через смерть Миколи Романюка

3
8
Команда «Страсті по ревізору» висловила співчуття через смерть Миколи Романюка
Олена Філонова висловила співчуття від імені всієї команди шоу «Страсті по ревізору» у зв’язку зі смертю Луцького міського голови Миколи Романюка.

Про це журналістка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Луцький міський голова Микола Романюк помер. Пішов на 58 році життя. Мені щиро шкода. Від імені всієї команди «Страсті по Ревізору», хочу висловити співчуття родині та всім жителям міста Луцька. Не можу стримати сліз, друкуючи спогади. Мені велика випала честь, поспілкуватися з такою чудовою людиною. Спасибі вам Микола, що тоді ... ви знайшли час зустрітися зі мною. Дякую вам за інтерв'ю. Ви запам’яталися мені дуже стриманим, статним і люблячим свою сім’ю і своє місто, чоловіком. Ваше серце вже не б’ється в такт з нашим. Але ми будемо пам’ятати вас! Спасибі вам за все! Вічна пам'ять! Нехай душа ваша спочиває з миром», - йдеться у дописі Олени.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу нагадати що, команда страстей обзивала Романюка брехуном що він не з'явився на програмі! Навіщо це лицемірство?
Відповісти
нажаль в той час коли ви "напали" на хвору людину з притензіями про те що він не приїхав, то він просто фізично не міг це зробити.....
Відповісти
яка різниця що там висловила ця розмальована , блядського вигляду, нахабна клоунеса філонова?вас так цікавить думка цієї мілкої шавки, чи тих проплачених клоунів з страстей по ревізоу, які там аж пердять, аби всі по тЄлЄвізору побачили, які вони розумні. Тій всій бидлоті до Романюка, як в космос рачки, що вони ще сміють там щось висловлювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні