Туристичні перлини планети, куди варто потрапити молодим

0
-3
Туристичні перлини планети, куди варто потрапити молодим
Щоденна британська газета Independent вважає, що на Землі безліч місць, які краще встигнути відвідати до того, як вам виповниться 30 років.

Про це пише sundaynews.info із посиланням на moya-planeta.ru.

«Ви не назавжди залишитеся молодими і вільними», - пише Independent, додаючи, що вік з 20 до 30 років - це ідеальний час для пригод і подорожей в далекі місця.

Серед пропозицій є свята і вечірки: карнавали Марді-Гра в Новому Орлеані і бразильський - в Ріо-де-Жанейро, клуб Amnesia на Ібіці, пляжний рейв на таїландському Пангані в повний місяць.

Любителі гір можуть здійснити сходження в Перу до Мачу-Пікчу, щоб побачити руїни «загубленого міста інків». Втім, є і більш традиційне гірське розвага - покататися на лижах в Альпах.

Якщо хочеться зовсім відірватися від землі - сідайте на повітряну кулю в Альбукерке. Там, до речі, проводиться Міжнародний фестиваль повітряних куль.

А любителі живої природи можуть відправитися на сафарі в Кенії або подивитися, як японські снігові мавпи купаються в гарячих термальних джерелах.

Або можна поплавати з медузами. Озеро на сході острова Ейл-Малко (Палау) так і називається - озеро Медуз.

Інша пропозиція - національний парк Хорватії Плітвіцькі озера з їх печерами і водоспадами.

А на Самоа є природний басейн Те-Суа, який підживлюється океаном і оточений чудовими садами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні