Волиняни зібрали гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки

1
6
Волиняни зібрали гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки
Волиняни зібрали 5 тонн вантажу для Авдіївки.

Волонтерський центр «Серце патріота» відправились у позапланову поїздку в зону АТО. Невідкладність виїзду спричинили події у Авдіїці, - повідомила прес-служба Волинського УКРОПу.

Нагадаємо, 29 січня, в районі Авдіївської промзони російські окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї і мінометів. У понеділок, 30 січня, місто було знеструмлене.

Зупинилась робота фільтрувальної станції, що постачає воду. Наразі в Авдіївці немає світла, води та виникли проблеми з опаленням. Під артударами в умовах гуманітарної катастрофи залишаються близько 23-25 тисяч людей.

За півтори доби волонтерам вдалось зібрати вантажу на два мікроавтобуси та причіп. Лучани масово приносили теплий одяг, продукти, гігієнічні засоби.

До акції також долучились батьки вихованців ДНЗ № 15. Завідувач дитсадка Оксана Негодюк зауважила, що колектив побачив інформацію про волонтерську акцію у інтернеті та відразу повідомив про неї батькам.

«Батьки принесли багато теплих речей, консервації. Один хлопчик приніс речі і сказав, що це для жителів Авдіївки, бо там війна. Усі українці, незалежно від віку, розуміють, чому потрібно допомагати», – поділилась завідувач.

Окрім продуктів та речей для мирних жителів Авдіївки, волонтери також доставлять допомогу для бійців 72-ої бригади (Авдіївка), 30-ої бригади (Станиця Луганська) та 14-ої (Новий Айдар, Старий Айдар). Загалом активісти відвідають п’ять підрозділів.

Також до збору вантажу долучились підприємці Анатолій Дубина, Олександр Каменяш, Роберт Горвард, Йосип Боднар, Віталій Бобир, Ігор Курілін, Антон Бортник, ПАТ «Теремно Хліб», магазин «Євродім», депутати Луцької міської ради від фракції «УКРОП» Сергій Шкода, Юрій Безпятко та Сергій Савчук, Волинський УКРОП та інші.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грузопідйомність такого буса 1,5 тонни. То поїхало 3 буси?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні