Волиняни просять додатковий міжміський автобус

0
-1
Волиняни просять додатковий міжміський автобус
У Нововолинську місцеві мешканці просять пустити додатковий автобус, бо зараз, мовляв, не встигають на Київський потяг.

Про це стало відомо під час чергового засідання 10 сесії обласної ради 2 лютого, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Депутат Ірина Вахович повідомила, що до неї звернулись депутати міської ради Нововолинська з проханням сприяння у відкритті автобусного маршруту сполученням Нововолинськ-Володимир-Волинський з доїздом до залізничного вокзалу.

Просять вони цей маршрут, аби мати змогу доїхати на потяг № 142 Львів-Київ, який відправляється о 00:46 з Володимира-Волинського. Крім того, є питання, як доїхати пасажирам потягу № 141 Київ-Львів, який прибуває о 01:23 у Володимир-Волинський.

Оскільки автобусний маршрут Нововолинськ-Володимир-Волинський відноситься до приміських маршрутів, то організація таких перевезень відноситься до компетенції обласних державних адміністрацій.

За інформацією виконавчого комітету Нововолинської міської ради, ще 24 травня минулого року оголошено конкурс на маршрут № 72 Володимир-Волинський-Нововолинськ та № 258 Володимир-Волинський – Коритниця (через Устилуг), розкладом руху яких передбачено заїзд та відправлення до залізничного вокзалу міста Володимир-Волинський в нічну пору доби.

Однак перевезення так і не здійснюються.

Тож місцеві мешканці просять вирішити згадане питання. Колеги запит підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні