Депутат обурився зарплатою голови «Укрзалізниці»

0
-4
Депутат обурився зарплатою голови «Укрзалізниці»
Народний депутат Віталій Купрій опублікував копію контракту Міністерства інфраструктури і глави "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна.

Документи він опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на NEWSONE.

Купрій зазначив, що громадськість повинна знати, за що платить польському менеджеру 21 тис. грн на день (462 тис. грн на місяць), і назвав його неробою.

"На прохання журналістів вирішив оприлюднити контракт Міністерства інфраструктури України з паном Бальчуном. Вважаю, що громадськість повинна знати, за що ми платимо 21 тис. гривень в день цьому неробі!" - написав Купрій.

У коментарі виданню "Українська правда" він додав, що отримав документи від своїх джерел у Кабінеті Міністрів. Депутат підкреслив, що написав заяву в поліцію через те, щоб Бальчун нібито порушив умови контракту. Зокрема, він 48 днів був відсутній на роботі без поважних причин.

Також читайте: Втрати від корупції в "Укрзалізниці" за 2016 рік - не один мільярд, як каже Бальчун, а мільярди і, дай Бог, щоб гривень, - Омелян

"За моїми даними, Бальчун 48 днів був відсутній на роботі. Мільйон завданих збитків", - сказав Купрій.

При цьому в документі зазначено, що він може бути звільнений у разі одноразового грубого порушення, яке завдало "Укрзалізниці" збитки в розмірі 20 млн грн, а також відсутність більше трьох разів на засіданнях правління компанії без поважних причин. Крім того, його можуть звільнити за невиконання фінансового плану на 25%.

Як повідомляв NewsOne, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян передав Національному антикорупційному бюро і СБУ документи щодо корупції в "Укрзалізниці". Його радник Ігор Моляр зазначив, що в цих документах багато цікавого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні