--> Росія відгородилися від Білорусі прикордонними постами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія відгородилися від Білорусі прикордонними постами

0
6
Росія відгородилися від Білорусі прикордонними постами
Прикордонна зона створена на кордоні Псковської, Смоленської і Брянської областей Россії з Білоруссю.

Це випливає з трьох наказів ФСБ Росії, опублікованих на офіційному порталі правової інформації в середу, - пише Українська правда.

Як зазначається в документах, таке рішення ухвалене з метою "створення необхідних умов охорони державного кордону Російської Федерації".

"Наказую прикордонну зону на території Смоленської області, що прилягає до державного кордону Російської Федерації з Республікою Білорусь, встановити в межах смуги місцевості...", - йдеться в одному з наказів.

Згідно з документами, регіональні прикордонні управління ФСБ повинні встановити місця та час для в'їзду осіб і транспорту в прикордонну зону, а також організувати установку попереджувальних знаків.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко 9 січня підписав указ, який встановив безвізовий порядок в'їзду в країну на термін не більше п'яти діб через пункт пропуску Національний аеропорт "Мінськ" для громадян 80 держав.

Указ поширюється на 39 країн Європи, Бразилії, Індонезії, США, Японію та інші держави. В рамках Союзної держави між Росією і Білоруссю існує режим вільного пересування, і іноземці, які прибули без віз до Білорусі, можуть нелегально потрапити на територію Росії.

Як заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, Мінськ заздалегідь погоджував свої плани щодо введення вказаного режиму з Москвою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні