--> Український літак обстріляли в Чорному морі. Росія «відхрестилась» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український літак обстріляли в Чорному морі. Росія «відхрестилась»

0
1
Український літак обстріляли в Чорному морі. Росія «відхрестилась»
Під час здійснення тренувального польоту у виключній (морській) економічній зоні України, у районі Одеського газового родовища з раніше захоплених РФ бурових вишок зі стрілецької зброї був обстріляний транспортний літак Військово-Морських Сил Збройних Сил України Ан-26.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони Степан Полторак, передає УНН.

"У результаті обстрілу літаку було нанесене ушкодження. Екіпаж літака при цьому не постраждав, Ан-26 продовжив виконання польотного завдання",- зазначив С.Полторак.

Разом з тим, за даними міністра екіпажу обстріляного літака вдалося зафіксувати роботу радіолокаційної станції РФ в активному режимі, що зазвичай використовується для наведення ракет систем протиповітряної оборони.

"Після повернення літального апарату на аеродром під час зовнішнього огляду повітряного корабля виявлено 3см кульовий отвір – наслідки обстрілу літака зі стрілецької зброї",- додав С.Полторак.

Російська держкомпанія Чорноморнафтогаз заявила, що вперше чує про обстріл українського військово-транспортного літака АН-26, передає РІА Новини.

"У нас жодної інформації немає. Вперше чуємо про цю ситуацію", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, бойовики порушили оголошений режим припинення вогню і обстріляли бригаду електромонтажників в районі Авдіївки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні