На Волині іномарка врізалася в залізничний міст

0
2
На Волині іномарка врізалася в залізничний міст
На волині іномарка врізалася в бетонну опору залізничного мосту.

Аварія сталася в понеділок, 30 січня, на вулиці Луцькій у Ковелі легковик Форд Фокус врізався у залізничний міст, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Водій та пасажир транспортного засобу отримали тілесні ушкодження.

За кермом легковика перебував 27-річний мешканець Ковельського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонною опорою залізничного мосту.

Внаслідок зіткнення водій і пассажир автомобіля, 27-річний мешканець району, отримали тілесні ушкодження. Медики діагностували у потерпілих садна та забої. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні