На Волині судитимуть бурштинокопача, який заважав роботі сбушника

0
2
На Волині судитимуть бурштинокопача, який заважав роботі сбушника
Судитимуть волинянина, який перешкоджав роботі слідчого СБУ.

Прокуратура Волині скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про втручання в діяльність працівника правоохоронного органу 21-річним мешканцем села Судче Любешівського району.

Зранку 11 травня минулого року під час виїзду для проведення слідчих дій в урочище «Хворості», що неподалік від села Судче, правоохоронці виявили там групу осіб, які незаконно видобували бурштин, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Аби зафіксувати сліди злочину та вилучити знаряддя його вчинення – мотопомпи й транспортні засоби – слідчий в особливо важливих справах слідчого відділу УСБУ в області прийняв рішення про складання протоколу огляду місця події.

Щоб перешкодити йому в цьому, один із молодиків, які видобували бурштин, почав просити, а по тому – вимагати у правоохоронця не складати протокол, не вилучати знаряддя злочину й повернути їх "старателям".

Зрозумівши, що "домовитися" не вдасться, обвинувачений за підтримки ще кількох агресивно налаштованих молодиків завів двигун автомобіля «Ніссан» та почав тікати, змусивши правоохоронця таким чином припинити виконання слідчий дій.

Чоловіка, який щиро покаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення й у скорому часі він постане перед судом.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні