Пенсії в Україні треба негайно проіндексувати та осучаснити*

3
-1
Пенсії в Україні треба негайно проіндексувати та осучаснити*
Про це в ефірі телеканалу «NewsОne» заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.
Вона впевнена, що гроші на ці видатки легко знайти, але для цього треба мати політичну волю та зробити кілька важливих кроків.

«Треба ухвалити два законопроекти щодо закриття офшорних зон. Документи лежать в Верховній Раді. Я вам гарантую, що у разі їхнього ухвалення жодна копійка не просочиться в офшори. При цьому треба знизити податки для підприємців», – зазначила Тимошенко.

Авторами «антиофшорних» законопроектів №4380 та №4381, як відомо, є Юлія Тимошенко та депутати від «Батьківщини». Документи зареєстровані у парламенті ще в квітні 2016р.

За підрахунками народного депутата України, це дозволить вже першого року додатково отримати до бюджету 67– 70 мільярдів гривень, що дасть можливість вирішувати соціальні питання.

Ще одним кроком для збільшення доходів до державного бюджету Юлія Тимошенко вважає зменшення ціни на газ для потреб ЖКГ до 100 доларів за тисячу кубометрів. Тоді, на її думку, відпаде необхідність виплачувати субсидії на житлово-комунальні послуги, а вивільнені гроші можна буде спрямувати на підвищення пенсій та зарплат бюджетникам.

«Поки ми не піднімемо рівень життя людей, економіка не буде дихати: немає споживача – немає економіки. Нам треба правильно вибудувати всі економічні системи управління державою», – підсумувала лідер «Батьківщини».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а то чого вона Вам не подобається? Он гарна яка, стильна, а як скаже з екрану "дорогенькі мої, я з вами"....бабки мліють! ще і в Президенти оберуть- от побачите! Колись газ по 500 дол. купувала, - помилилась, з ким не буває, тепер по 100 буде, зразу все дешевим стане, Путін її любить (її хіхікання з ним вже всі забули?) і настане для України рай! (тільки не посилайте мене на 3 букви, то в мене як і у Вас вже істерика, коли її слухаю)
Відповісти
при Юле газ для населения был по 0,38грн. 1 м3, при Януковиче 1, 078 грн. за 1м3. Так что если у тебя Сергей склероз, то лечись
Відповісти
Абсолютно правильна ідея. Після Майдану пенсії знецінилися в три рази. В порушення Закону не проводиться індексація пенсій. А люди відпрацювіали на державу 30-40 років. Чиновники в дкржаві підняли собі зарплати та ще й нараховують собі шалені премії та надбавки за бездіяльність. Чому влада тримається офшорів, як вош кожуха? Потрібно це питання задати Президенту на Майдані.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні