У Луцьку збирають ідеї від мешканців для фінансування з бюджету

1
-3
У Луцьку збирають ідеї від мешканців для фінансування з бюджету
Втретє у Луцьку відбувається збір громадських ініціатив, які профінансують із міського бюджету.

Таке рішення прийняли на засіданні Координаційної ради з реалізації Програми підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2017 рік.

До слова, під час обговорення основним пріоритетом визначили інформаційні технології.

Небайдужих лучан, які мають ідеї для покращення життя їхнього двору, багатоповерхового будинку чи міста загалом, запрошують здати відповідні пропозиції у департамент економічної політики Луцької міськради, що знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, каб. 223, або на e-mail: econom@lutskrada.gov.ua.

Нагадаємо, у 2015 році переможцями стало 12 проектів, на втілення яких виділили 492,5 тис грн, а в 2016 році – теж 12 проектів на суму 483 тис грн.

Серед таких проектів, зокрема, БАНДЕРА SQUARE на вул. Винниченка, «Озерний вітер» у колишньому помешканні родини Покальчуків, історичний фестиваль «Мандруючи вулицями Луцька», створення студії друку шрифтом Брайля «BRAILLE STUDIO» тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще один пам'ятник бандері
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні