В Любешівському районі поліцейські вилучили арсенал зброї

1
-4
В Любешівському районі поліцейські вилучили арсенал зброї
На Волині поліцейські спільно із прикордонниками вилучили арсенал зброї в мешканців Любешівського району.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях трьох жителів Любешівського району поліцейські спільно із військовослужбовцями відділу прикордонної служби «Дольськ» виявили та вилучили зброю та боєприпаси, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Зокрема правоохоронці вилучили рушниці, карабін та патрони різних калібрів. За фактом незаконного поводження зі зброєю триває досудове розслідування.

Так, оперативники Любешівського відділення поліції спільно із військовослужбовцями відділу прикордонної служби «Дольськ» під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 54-річного жителя села Березна Воля виявили та вилучили, зокрема, обрізаний ствол до гладкоствольної мисливської рушниці калібру – 12 мм, один патрон калібру 5,45 мм, 18 набоїв до малокаліберної гвинтівки калібру 5,6 мм., кинжал без рукоятки та номерних позначень.

Окрім того, в помешканні 32-річного мешканця цього ж села під час санкціонованого обшуку оперативники виявили гладкоствольну мисливську рушницю "ACTER SPECIAL LIEGEOIS", 6 патронів до мисливської рушниці 12-го калібру та один металевий патрон без будь яких маркувань.

Цього ж дня, оперативники під час санкціонованого обшуку в помешканні 44-річного жителя села Цир виявили та вилучили не зареєстрований у законному порядку нарізний карабін "Howa Model 1500", оптичний приціл та 11 патронів калібру 5,56 мм.
Усе вилучене поліцейські направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Васілі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні