«Він в нас не працює», - власник «Версалю» про нічного неадеквата

7
6
«Він в нас не працює», - власник «Версалю» про нічного неадеквата
Власник луцького нічного клубу "Версаль" спростував інформацію про те, що чоловік, якого в дивному стані спіймали вночі, є їхнім працівником.

Нагадаємо, по Луцьку їздив підозрілий чоловік, який відмовився від проходження тесту на наркотики.

Оскільки виникла підозра, що чоловік знаходиться під впливом невідомих речовин, його доправили у наркодиспансер для проходження тесту на наркотики.

Водій, що представився працівником "Версалю", від проходження тесту відмовився, а це прирівнюється до визнання.

"Він у нас не працює", - у коментарі виданню "Волинь24" повідомив власник клубу Олександр Мельник.

Також чоловік зазначив, що абсолютно негативно ставиться до вживання наркотичних речовин.

"Все, що зв'язане з наркотиками, мене взагалі бісить. Я підтримую спорт, з тим дуже сильно борюся", - розповів Олександр Мельник.

Також власник нічного клубу спілкувався з адвокатом хлопця. Той запевняє, що вони планують судитися з патрульними. Мовляв, чоловік не вживав наркотиків, а просто боїться уколів у вену, тому і відмовився від проходження перевірки.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уколів боїться...а що заважало здати сечу на аналіз???і не боляче,і дані через кілька днів будуть обєктивними...темнить хлопчина,не все за ним чисто,треба цю справу на контроль поставити...
Відповісти
Таких треба відправляти в АТО рити окопи!!!
Відповісти
Він у нас не працює, але я спілкувався з його адвокатом... ОЛЕКСАНДР ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ! Так дійсно, в Версалі частенько виснуть обнюхані футболісти і остальний контингент п'є суто оздоровчі коктейлі. Хай Олександр відкриє фітнес клуб, от тоді так, басейн то що.
Відповісти
Відкрию неодмінно! А на теперішній час відкрив волейбольний майданчик ( сім років назад) Рівенська 174. Запрошую Вас до спорту!
Відповісти
А може він ще боїться пісяти
Відповісти
Волинь 24, це ви - неадеквати!!!
Відповісти
Жесть, на волинь24 мало буде написати заяву в суд, так як редактори пишуть і викладають повний бред(зачасту провокуючий)
Я то розумію, що ЗМІ для того і створенні, але це вже занадто, писати якісь тупі здогадки весь час-тупізм,написаний тупими, для таких самих людей, які вірять в нього.
п.с. Розумні люди вже перевелись, залишились тільки тупі самооборонівці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні