У Луцьку будинок вкривається тріщинами через вантажівки, що проїжджають повз нього

1
-3
У Луцьку будинок вкривається тріщинами через вантажівки, що проїжджають повз нього
Мешканці будинку на бульварі Дружби Народів, 3 заявили про утворення тріщин на стінах.

Про це стало відомо 24 січня під час оперативної наради в Луцького міського голови.

Директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як розповіла про скаргу мешканців будинку на бульварі Дружби Народів, 3.

Останні повідомили про тріщини на стінах, які, на їхню думку, виникають через рух великотоннажного транспорту до магазину «Салют». Жителі просять створити комісію для обстеження будинку.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась додав, що відповідна комісія вже створена і невдовзі розпочне свою роботу.

«Людей потрібно заспокоїти. Дай боже, щоб там нічого не було», - наголосив у свою чергу міський голова Микола Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роками ігнорує скарги лучан на те, що навіть центр міста давно перетворився у місце раллі та стоянок крупногабаритного транспорту. Що вже казати про Дружби народів. Поліція ж навіть після неоодноразових фактів ДТП у місті з вини водіів крупногабаритних ТЗ і далі спокійно спостерігає, як фуру іздять під заборонний знак. У нас у історичному центрі міста крупногабарит зносить електроопору! Це мерія яка може із черепашками-гаражами потягатись, у яких жигулі чи москвичі стоять. Все інше, схоже, - не габарит
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні