--> Майбутній iPhone упізнаватиме власника смартфона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Майбутній iPhone упізнаватиме власника смартфона

0
7
Майбутній iPhone упізнаватиме власника смартфона
Майбутній iPhone 2017 роки зможе розпізнавати свого власника по обличчю завдяки новій системі розпізнавання осіб, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на MacRumors.

Як вважає джерело видання, аналітик з KGI Securities Мін-Чі Куо, оздоблення майбутнього iPhone безрамковим OLED-екраном означає відсутність і кнопки Home, а заодно - і вмонтованого в неї сканера відбитків пальців.

У той же час смартфон отримає нову технологію біометричної безпеки, завдяки якій пристрій зможе дізнаватися свого власника по обличчю через фронтальну камеру.

Аналітик також передбачає, що можлива розробка оптичного сканера відбитків пальців, який буде розташовуватися під дисплеєм. На це непотрібно додаткового місця на передній панелі гаджета.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні