Стало відомо, на чому «погорів» луцький хабарник із СБУ

6
6
Стало відомо, на чому «погорів» луцький хабарник із СБУ
Керівник одного із підрозділів військової розвідки СБУ хотів «кришувати» контрабанду і «погорів» на хабарі у розмірі 7 400 гривень.

Про деталі спецоперації із викриття корупціонера виданню «Волинь24» стало відомо із власних джерел.

Зокрема, до військової прокуратури звернувся один із прикордонників про те, що в.о. начальника відділу контррозвідки, підполковник СБУ Анатолій Семенюк вимагає систематичної оплати за «кришування» контрабанди.

СБУ та військова прокуратура провели спільну операцію із його викриття.

Кілька днів тривало спостереження, а затим, на 23 січня, призначили підставну зустріч. Для чергового «хабаря» приготували помічені гроші на суму 7 400 грн.

Затримання на місці події проводили працівники спецпідрозділу «Альфа». Помічені купюри під час перехвату знайшли в автомобілі. Затриманого Анатолія Семенюка доправили у військову прокуратуру.

У прокуратурі чоловікові стало зле, він поскаржився на серйозні проблеми із тиском. Затриманого довелося направити в лікарню, де наразі вирішують, чи є потреба в госпіталізації.

Передрук заборонений.

Фото – ВолиньPost
Теги: сбу, хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
% Ляшук Сергій Васильович, 01.12.1984 р.н., житель с.Старики Горохівського району допоміг жити контрозвідувальнику бо хотів чухнути з села і працював на внутрішню безпеку вже давно. Петрович так тримати!!!
Відповісти
Спочатку "Керівник одного із підрозділів військової розвідки СБУ...", а далі "в.о. начальника відділу контррозвідки, підполковник СБУ". Ви вже якось визначіться звідки "герой". Бо розвідка і контррозвідка - абсолютно різні служби!
Відповісти
А як на такі посади беруть таких вічно хворих?його ще домом не добєш
Відповісти
"героїв" маємо знати.
Відповісти
Спочатку відділ прослушки УМВС, потім СБУ напроти колишнього "Силуета". Скрізь були не друзі, а лише йому зобов"язані. Одним словом - завжи був тим, що залишає за сбою корова, і не тільки вона.
Став жирненьким... На НАРОДНИХ харчах видно спух..., хоча ще в 90-х ставився до оточення як бідла!((
Відповісти
ну й хрен гіркий на нього, не всіх забрала...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні