Це нагадує анекдот про Чапаєва та Пєтьку, - Пирожик про заяву голови Волинської ОДА

4
-4
Це нагадує анекдот про Чапаєва та Пєтьку, - Пирожик про заяву голови Волинської ОДА
Перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик прокоментував заяву Володимира Гунчика про те, що комісія облради працює неефективно.

Під час оперативної наради у понеділок 23 січня голова волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик заявив, що комісія з відбору інвестиційних проектів облради працює неефективно. Оскільки не відібрала ще жодного проекту для фінансування коштом обласного бюджету.

Відтак голова облдержадміністрації доручив управлінню розвитку інвестицій напрацювати і подати в облраду проекти, які можуть фінансуватися з обалсного бюджету.

Голова комісії, перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик відповів Володимирові Гучнику. Свою позицію оприлюднив на сторінці у Фейсбуці. Закиди Гунчика він назвав непрофесійними.

Суть роботи комісії - аналіз поданих заявок.

"Як можна аналізувати те, чого немає", - цікавиться Пирожик.

Якщо тут і варто комусь адресувати невдоволення, той це - районним державним адміністраціям та підрозділам ОДА, переконаний перший заступник голови облради.

“Якщо керуватися алогічною логікою пана Гунчика, виходить, що це комісія винна в тому, що РДА та структурні підрозділи ОДА досі не подали заявок?! Невже пан Гунчик ними вже не керує, перекладаючи цю ношу на Пирожика?” - каже Олександр Веніамінович.

Депутат звертає увагу і на те, що до складу комісії входять заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук та керівники окремих підрозділів, які й мали, на його думку, стимулювати голів РДА подавати заявки на фінансування оперативніше.

“Це нагадує мені анекдот про Чапаєва й Пєтьку, які перепливають ріку, а Пєтька весь час сумнівається, чи вистачить сил допливти до іншого берега… Коли вже пропливли за середину, Чапаєв раптом каже:
«Ні, Пєтька, таки не допливемо, вертаймося…» - зазначає перший заступник Ігоря Палиці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пирожика на мило!!! Що говорить, можна вже якоїсь роботи від вас ,а не говоріння.
Відповісти
Пирожик, тобі до Гунчика як Петьку до Чапаєва (по логіці і розумуЇ
Відповісти
Напередодні приїзду "боса" на сесію, підлеглі починають створювати видимість бурхливої діяльності і говорять самі не розуміють що! Гроші ж треба відробляти, а за що ті заступники взагалі отримують - рада ж "мертва"! Тільки на слідуючому тижні сесія і Палиця приїздить :)
Відповісти
От вам і Свобода, як легко лягла під Укроп. Стидоба, а де ж ваші ідеали...Олександре і що ви в своєму житті зробили, тільки й займаєтесь тавтологією, і як не верти , а Гунчик оюдина з виробнитва і вам до нього ,як до неба ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні