Діти з Луцька, які їхали колядувати, застрягли на кордоні на кілька годин

9
11
Діти з Луцька, які їхали колядувати, застрягли на кордоні на кілька годин
Лучанка нарікає на митників, які на кілька годин затримали автобус з дітьми.

Про це Iryna Ostrovska-Kots написала у Фейсбуці.

«Діти вже котру годину стоять на польському кордоні. Цілий автобус дітей, які їдуть співати колядки! Польські прикордонники змусили їх викинути дитячі бутерброди з ковбасою, що мами дали з собою в дорогу», - написала вона.

Авторка також додала, що після цього автобус направили на «яму»:

«Бо ж діти певно везуть контрабанду! Заробляють для сім'ї! Добре хоч не на вулиці тримають... Скільки ще поляки будуть так чинити з українськими подорожуючими, тим більше, з дітьми?».
Теги: кордон, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було дати на лапу полякам
Відповісти
діти ні а водіі запаковують автобуси сигаретами по повній
Відповісти
це точно!!!! купляють старого лаха пакують його папіросами..і тпа відкрили рейс...
Відповісти
Оце правду кажете і іх не хвилює чи будуть дітей тримати, чи ні, бо ніби на автобус з дітьми менше уваги звертають, але ж раз на раз не приходиться
Відповісти
Ганьба!
Відповісти
Скільки вже ми буде себе на коліна ставити і так ,щоб нашу націю принижували.
Відповісти
Немає чого обурюватися, такі правила. В ЄС заборонено ввозити не запаковані м'ясні вироби. Варто було перечитати що можна, а що ні, перед поїздкою.
Відповісти
Діти виїжджали о 4 годині ранку, звичайно в такий час дочка їжу в себе запхати не могла, тому в дорогу в лоточок поклала їй відбивні. Яке було моє здивування коли дитина розповіла, що після того як повернули після багатогодинного огляду сумки , то їжі там не було. Прикро, що практично всі діти залишились без сніданку, та й ще через велику затримку на кордоні мало не залишились без обіду, який на них чекав в Любліні. Ми дуже вражені і розчаровані діями польських митників.
Відповісти
Шановна пані,Людмило!Вірно сказала пані Мирослава,потрібно дітям в дорогу давати не м"ясні продукти ще й не в герметизованій упаковці,а щось із борошна,ті правила вже існують десятки років і обурення ваше не має під собою грунту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні