У центрі Луцька влаштували стихійну парковку

12
3
У центрі Луцька влаштували стихійну парковку
Кілька десятків автомобілів припаркувалися просто перед входом до драмтеатру на Театральній площі у Луцьку.

Світлини стихійної автопарковки опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст і волонтер Мирослав Ватащук.

"Театральний майдан у Луцьку перетворюється на автопарковку", - так підписав серію знімків їхній автор.

Зазначимо, у коментарях до публікації розгорілося активне обговорення і навіть обурення лучан. Так, луцький активіст Ігор Алексєєв написав:

"Не тільки Театральний майдан, паркуються де хто як й коли хоче! На Лесі Українки йдучи на роботу я нарахував якось 48 авто, зупинив копів на перехресті так і так давайте щось робити в відповідь мені порадили не іб*ти їм мозок, бо водіїв там немає й немає кому предявити. В Луцьку так ніколи не було. На фото ЗЛІСНЕ порушення ПДР але всім пох. в першу чергу копам яких я вже й не чіпаю бо без толку."



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де тоді паркуватися? Може Ви знаєте паркінг десь поблизу?
Відповісти
готель"Україна", біля школи №1
Відповісти
Біля магазину "Знання" по Волі аж дві зупинки і тротуар рядом по Чехова де теж паркуються. Але находиться бидло яке заїжає під самі двері магазину Знання бо там також банк. Так в чому справа в стоянках чи бидлові.
Відповісти
Накуя тоді автівка, якщо я буду паркуватися за три кілометра до місця призначення? Хай зроблять безкоштовні стоянки в центрі міста і питання закриється
Відповісти
Я паркуюся біля України, 5 грн за годину. Рекомендую. Або заїхати зі сторони Нацбанку, хто хоче, той знайде. А бидло паркується де заманеться
Відповісти
Вас Марта обдирають як липку, а ви і раді. Наступного разу не полінуйтесь, дочекайтеся щоб вам видали квитанціб на ваші пять гривень. Не видадуть. Тому ви особисто сприяєте злочинній діяльності незаконного збагачення, і ще й інших агітуєте.
Відповісти
Признаюсь, якщо я приїзжаю в спа салон, то паркуюсь безкоштовно. А якщо чекати чек, я спробую. Паркуюсь в центрі раз в тиждень, максимум, можу і "розщедритись". Але цікаво, чого закрита прилегла територія до готелю і логічно продає паркомісця, викликає таке обурення
Відповісти
у центрі дуже багато місць,щоб припаркуватися,
правда доведеться пройтися метрів 150-200,
не кожен зможе подолати таку марафонську дистанцію.
я взагалі в центр стараюся без потреби на автомобілі не їхати
Відповісти
Всім пох на те, що про паркомісця ніхто не думає. Їх нема в достатній кількості. Зате всі люблять розігрувати обурення тикаючи пальцем на когось - подивіться які вони погані. Та всі люди однакові! Зробіть для них парковку - і не доведеться тикати пальцями! Але хто ж це зробить - всім пох. Влада зацікавлена продати землю, щоб зрубати лівого бабла, а нее виділити її на безкоштовну парковку, а людям пох, що творить влада - моя хата з краю... Отак і тикакатимете пальцями завжди, бо вам пох!
Відповісти
ось ось.
була парковка безкоштовна біля замку ,так вже зробили платною.
Відповісти
В театрі була вистава якась чи концерт от і люди приїхали .
Припаркувались акуратно. Чим ті авто заважають?

так, як парковок взагалі немає рядом!!

Відповісти
скажу як і поліцейські, їбі"ть людям мізки
!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні