Водохреще: де купатимуться віряни з Луцька

1
3
Водохреще: де купатимуться віряни з Луцька
Назвали місця, де будуть проводитися святкові літургії і купання на Водохреще.

Святковий хресний хід від Свято-Троїцького собору розпочнеться о 12.00. Традиційно митрополит Михаїл освячуватиме воду у річці Стир – на пляжі Центрального парку ім. Лесі Українки.

Загалом розпорядок богослужінь у кафедральному соборі цього дня такий: 7.30 – Літургія в нижній церкві, 9.00 – велике освячення води на соборному майдані, 10.00 – Літургія у верхньому храмі, яку очолить митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Також прихожани УПЦ КП для богоявленських занурень зможуть поїхати у Жидичин. Там освячувати воду будуть на річці Стир у напрямку Княгининка неподалік об’їзної дороги.

О 9:00 почнеться Божественна літургія у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі. Об 11.00 – хресний хід на річку, а тоді – купання.

Прихильники УПЦ МП купатимуть на Теремнівських ставках.

Об 11:00 у місцевому храмі Воздвиження Хреста Господнього розпочнеться Божественна літургія, а тоді – купання на ставках.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що Михаїл купатись у Стиру не буде?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні